Barion Pixel Borítékolni lehetett: Rihanna és A$AP Rocky furcsa nevet választott második fiuknak is – Coloré

Borítékolni lehetett: Rihanna és A$AP Rocky furcsa nevet választott második fiuknak is

2023. 09. 10.

Rihanna második kisfia egy hónapja érkezett a családba, 16 hónapos bátyja mellé, akit RZA Athelston Mayers-nek neveznek.

2023. augusztusában született meg Rihanna és rapper kedvese második gyermeke Los Angelesben. A kisfiú a Riot Rose Mayers nevet kapta szüleitől, ami talán nem annyira extrém, mint Elon Musk gyerekének a neve, de azért nem is szokványos.

Riot a Los Angeles-i Cedar Sinai Kórházban született reggel 7 óra 41 perckor, augusztus elsején. A sztárpár úgy döntött, hogy megtartja névadási hagyományát, és ismét „R”-rel kezdődő becenevet ad, miután első fiukat, aki 2022 májusában született, RZA Athelston Mayers-nek nevezték el. A Grammy-díjas díva szülésze az a Dr. Thais Aliabadi volt, aki a Kardashian klánnal is együtt dolgozott, illetve, aki a 83 éves Al Pacino gyermekét is világra segítette nemrég.

Rihanna
Forrás: Northfoto

Egyelőre csak találgatni lehet, hogy miért kapta pont a Riot becenevet a bébi, utalhat A$AP legutóbbi, ez év eleji Riot című dalára is, amelyben Pharrell Williams működött közre. A kicsiről képet még nem lehetett látni, de ezzel nem is vagyunk elkésve, hiszen a kis RZA-ról is 7 hónaposan osztott meg először fotót a pár. Riot beharangozása elég nagyszabásúra sikerült tavaly, hiszen Rihanna a Super Bowl félidei showján mutatta meg növekedő pocakját, így leplezve le a terhességét.

MET-gála 2023 ruhák, MET-gála ruhák 2023
Forrás: Taylor Hill / Getty Images

Az első gyermek különleges 3 betűs neve az 54 éves producer és rapper, a Wu-Tang klán vezetője előtt tiszteleg, akinek beceneve szintén RZA, teljes neve pedig Robert Fitzgerald Diggs.

Forrás: People
Borítókép forrása: Northfoto