Barion Pixel Megszületett Rihanna második gyermeke – Coloré

Megszületett Rihanna második gyermeke

2023. 08. 22.

Rihanna immáron kétszeres anyuka, ugyanis megszületett második gyermeke, egy kisfiú!

Rihanna és párja, A$AP Rocky a hírek szerint a hónap elején köszöntötték második gyermeküket. Közvetlen források szerint a kisfiú egészen pontosan augusztus 3-án jött világra Los Angelesben. A nevét még nem lehet tudni, csak azt, hogy R betűvel kezdődik, így ez sok találgatásra ad okot.

Az énekesnőt utoljára júniusban látták nyilvánosan, amikor a párjával világkörüli útra indultak. Már ekkor látható volt, hogy nincs messze a szülés időpontja. A terhességet februárban jelentették be a Super Bowl show alatt, mégpedig úgy, hogy az énekesnő megmutatta a hasát, ezzel lepve meg a rajongókat.

Rihanna, a kétszeres anyuka

A pár első gyermeke 2022. május 13-án született. A kisfiút RZA Athelston Mayers-nek nevezték el. Rihanna második terhessége során sokszor jelent meg hasát felfedő ruhában, és ezzel még az állatvédőket is magára haragította, ugyanis szőrmebundában mutogatta megváltozott testét. Az exhibicionista fellépés már az első terhessége során is végigkísérte, olyannyira, hogy topless képeket is készíttetett, amiket az Instagramján is megosztott követőivel.

Rihanna igencsak nekivetkőzik terhességei során / Kép forrása: Rihanna / Instagram
Rihanna igencsak nekivetkőzik terhességei során / Kép forrása: Rihanna / Instagram

A pár 2012-ben találkozott először egy közös munka során, amikor is az énekesnő felkérte Rocky-t, hogy vegyen részt a Cockiness (Love It) című dalának remixében. A dalt később együtt adták elő, és a színpadon nem fogták vissza magukat, így látható volt, hogy egy párt alkotnak. Kapcsolatuk tehát már több, mint tízéves, és bár még nem házasodtak össze, állítják, hogy egyszer meg fog történni az esküvő, mégpedig Barbadoson, Rihanna szülőhazájában.

Forrás: TMZ.

Nyitókép forrása: Getty Images

0 /eletmod/sztarok/megszuletett-rihanna-masodik-gyermeke/