Barion Pixel Az állatvédők dühöngenek: a 35 éves Rihanna hatalmas szőrmebundában mutogatja várandós pocakját – Coloré

Az állatvédők dühöngenek: a 35 éves Rihanna hatalmas szőrmebundában mutogatja várandós pocakját

2023. 02. 23.

Hiába aratott óriási sikert a Super Bowl-os fellépése, Rihanna utána következő első nyilvános megjelenés kiverte a biztosítékot.

Rihanna, aki korábban állatbarátnak vallotta magát, most kisebb népharaggal néz szembe, miután egy olyan rókabundában kellette magát a fotósok előtt, amelyhez közel ötven prémesnek kellett az életét adnia – az erről készült képeket IDE kattintva lehet megnézni. Aki kicsit is foglalkozik a világ dolgaival és az állatvédelemmel, az tudja, milyen körülmények között, szó szerint kínzásokat átélve tengődnek a róka farmokon az erre tenyésztett négylábúak.

Rihanna
Forrás: Northfoto

Manapság, mikor a legnagyobb dizájner márkák, mint a Prada, Dolce&Gabbana vagy az Yves Saint Laurent döntenek úgy, hogy elhatárolódnak a kegyetlenségtől és nem alkotnak többé igazi szőrméből ruhát, elég merész húzás a barbadosi dívától, hogy második születendő gyermekét egy ilyen darabban mutatja be a fotósoknak, miközben a Santa Monica-i Giorgio Baldiban vacsorázik.

Az üzletasszonyként is elismert Rihanna a 2023-as Super Bowl félidei műsorában, a Half Time Show-ban fedte fel egy emlékezetes piros ruhában, hogy gyermeket vár. Szerelmével, A$AP Rocky zenésszel már van egy kisfiuk, aki apja művésznevét viseli. A show után a pár megjelent a Vogue márciusi címlapján is, a hozzá készült interjúból pedig kiderül, hogy amikor a fotózás történt, még maga Rihanna sem tudta, hogy várandós.

A popsztárból lett divatguru a magazinnak nyilatkozva elmondta, hogy Rocky a legjobb barátja, és bevallotta, nem is emlékszik már, milyen volt az élete, mielőtt 2022 májusában megszületett fia. Annyira természetes, hogy vele létezik.

Rihanna
Forrás: Northfoto

Rihanna bevallotta, hogy a gyermekvállalás nagy átértékelésre késztette, mivel a fia nevelését élete egyik legfélelmetesebb, legfelelősségteljesebb feladataként látja.

Egy fiatal fekete férfit felnevelni az egyik legfélelmetesebb kötelesség az életben. Azt mondom: Mit hagyok hátra a gyerekeimnek? Milyen az a bolygó, amelyen élni fognak?

Nos, úgy tűnik, az állatok tisztelete és védelme nem feltétlenül tartozik ebbe a nemes gondolatkörbe. Mindenesetre azokra a kommentekre, amiket az állatvédőktől kap a kismama a közösségi médiában, biztosan nem lesz büszke.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto