Barion Pixel Rihanna 5 lenyűgöző smink- és bőrápolási tippje – Coloré

Rihanna 5 lenyűgöző smink- és bőrápolási tippje

2024. 06. 08.

A popsztárból lett divatikon, Rihanna számos szépségtitkot osztott meg különböző interjúkban. Mindezek a tippek könnyen megvalósíthatók, ha olyan pompás megjelenésre vágyunk, mint az övé.

Rihanna bőrápolási rutinja meglehetősen egyszerű, mégis lenyűgöző. Előnyben részesíti a lemosókat, hidratáló maszkokat és hámlasztó bőrradírok használatát, hogy egészséges és hibátlan bőrt érjen el. Télen szérumokat ad a bőrápolási rutinjához, hogy bőrének további hidratálást biztosítson a hűs szellők káros hatásai ellen.

Az Umbrella előadója varázslatos gyógymódnak nevezi a korrektort.

Korrektorral mindent elfedhetsz a sötét karikáidtól és táskáidtól a foltokig és aknékig. A korrektor megfelelő alkalmazása hibátlan sminket eredményezhet. Először hagyjuk felmelegedni a kezünkben néhány másodpercig. Ezután a korrektort a szem alá vigyük fel, a szemöldök alá és az orrnyeregre. Óvatosan dolgozzuk össze az alapozóval, amit egyébként nedves szivaccsal dolgozzunk el a bőrön. Figyeljünk az olyan területekre, mint a hajvonal, ha tökéletes és láthatatlan eredményt szeretnénk.

– javasolja.

Kerüljük a szappanokat, mert túlságosan lúgosak, és magas a szulfáttartalmuk. A szappanok nem képezik a Rihanna-féle bőrápolás részét, mivel azok kemények, és megfoszthatják a bőrt a természetes olajoktól, vagyis kiszáríthatják. A gyógynövényes, házi szappanok viszont már alkalmazhatóak, melyek kókuszolaj-alapúak, teafaolajat tartalmaznak, és pH-juk 5 közeli.

Többcélú sminkfelhasználás? Rihanna hisz abban, hogy egyetlen terméket többféle célra is lehet használni. Ő például bronzosítót használ a szemére, vagy a belső szemzugban, esetleg árnyékalapként használja. Hasonlóképpen vélekedik a szemhéjfestékekről. Összetöri, majd összekeveri az általa választott olajokkal és hidratálókrémekkel. Ezt a keveréket arra használja, hogy teste gyémántként ragyogjon. Ezt a keveréket felviszi akár a vállára vagy a kulcscsontjaira is. Rihanna testfénye egyedülálló és hosszan tartó, mivel ismeri a különféle termékek használatának módjait.

Rihanna
Forrás: Northfoto

A fényvédelem nem játék, és nem is trend. A barbadosi származású üzletasszony imád a napon időzni, ugyanakkor tisztában van az UV-sugarak káros hatásaival is. Ez az oka annak, hogy soha nem teszi ki a lábát a házból anélkül, hogy felkenné a fényvédőt.

A rúzs a jolly joker. Rihanna hisz abban, hogy a rúzs egy pillanat alatt megváltoztathatja a megjelenést. Még akkor is, ha nem sminkeltük ki az arcot, ilyen illúziót kelthetünk, ha felkenjük kedvenc árnyalatunkat a rohanásban.

Rihanna
Forrás: Northfoto

Annak érdekében, hogy a megjelenés feltűnjön, azt is javasolja, hogy egy világos ajkat párosítsunk egy semleges tónusú ruhával. Rihanna szereti a MAC-et, és rendszeresen használ Ruby ​​Woo rúzst más Fenty termékek mellett, például a Fenty vörös rúzst. Élénknarancs, fukszia, vörös – ezek Riri kedvenc rúzs színei.

Forrás: allure.com
Borítókép forrása: Northfoto