Barion Pixel Rihanna második gyermekének híre még volt párját sem hagyta hidegen – Ezt üzente Chris Brown – Coloré

Rihanna második gyermekének híre még volt párját sem hagyta hidegen – Ezt üzente Chris Brown

2023. 02. 13.

Tegnap igazi szuperprodukcióban volt része azoknak, akik nézték a Super Bowl félidei show-ját, amelynek fellépője nem más volt, mint Rihanna.

Rihanna – ahogy azt már megszokhattuk tőle – elképesztő profizmussal és lehengerlő előadásmóddal adta elő legismertebb számait, amelyek között az Umbrella és az Only girl című dal is felcsendült. De ami ennél is nagyobbat ütött, az a terhessége volt, amit természetesen a show első percében tett hivatalossá egy olyan vörös színű szettel, ami nemcsak láttatni engedte gömbölyödő pocakját, de ki is emelte azt.

Rihanna
Forrás: Northfoto

Rihanna utoljára 2018-ban állt színpadra, mégpedig a Grammy-gála kedvéért, ám azóta és azt megelőzően is elsősorban saját fehérneműmárkája, illetve sminkbrandje népszerűsítésére és folyamatos bővítésére helyezte a figyelmét. A szerelem négy éve talált rá, ASAP Rocky személyében, akivel már 10 éve ápoltak szoros barátságot, amikor egy közös munka során romantikusabb irányt vett a kapcsolatuk. 9 hónapja pedig megszületett első közös gyermekük is, Rocky Junior. Az énekesnő ugyan még nem árulta el, hogy mikorra várja második gyermekét, de a hasa nagyságából sokak szerint a második trimeszterben lehet.

Rihanna és Chris Brown
Forrás: Northfoto

Természetesen egyből szállingózni kezdtek a gratulációk, még élete első nagy szerelmétől is, Chris Browntól, aki egy Instagram-sztoriban örült a barbadosi sztár boldogságának és zseniális fellépésének.

Gyerünk, kislány!

A poszthoz egy beszédes szívet is írt. Egyébként nem ez az első alkalom, hogy a zenész-rapper jókívánságait küldi Rihannának, akivel 2007 és 2009 között alkottak egy pár, aminek Brown erőszakos viselkedése vetett véget. A rapper Rihanna első gyermekének híréhez is gratulált, illetve ha nem is beszélnek, állítólag 2012-es rövid egymásra találásuk után jó barátságban váltak el.

Rihanna és Chris Brown
Forrás: Northfoto
Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto