Barion Pixel A 34 éves Rihanna egy limitált kiadású Savage X Fenty kollekcióval reklámozza közelgő, nagyon várt Super Bowl fellépését – Coloré

A 34 éves Rihanna egy limitált kiadású Savage X Fenty kollekcióval reklámozza közelgő, nagyon várt Super Bowl fellépését

2023. 01. 12.

A Game Day Collection névre keresztelt irány darabjaiban az újdonsült anyuka, Rihanna igazán sportosra vette a figurát, ami remekül passzol az amerikai futball bajnoki mérkőzéséhez.

Rihanna fehérnemű vonalának hivatalos Instagram-fiókján megosztott két fotót, amelyeken a Game Day Collection új darabjait mutatja be, a küszöbön álló fellépése előtt. A barbadosi popsztár az új posztban egy kétszínű futballmezt visel, amelynek közepén X-jel díszeleg.

A mindig divatos Rihanna, áttetsző fekete kesztyűt és barna bordás sapkát visel, amely alól lágyan omlik le hosszú fekete haja, és amelynek bizonyos tincseit be is fonták. Az Umbrella sláger előadója bő fekete melegítőnadrágot húzott duplán (!), amelyek hátoldalán a „Property of Savage X Fenty Authentic Since 1988” felirat olvasható.

A poszthoz a következő komment született:

Hallotta mindenki, hogy futballmérkőzés várható? #SavageXGameDay.

A márka hivatalos weboldalának további kínálatában megtalálhatók a futball-motívumos boxerek, egy fehér póló, amelyen a „Rihanna-koncertet egy futballmeccs szakította meg, furcsa, de mindegy” felirat olvasható, továbbá rendelhetünk sapkát, felsőt és monokróm melegítőket is.

Rihanna
Forrás: Northfoto

A 2023-as Super Bowl február 12-én, vasárnap lesz, melynek halftime showját tehát Rihanna viszi. Nem csoda, hogy óriási katarzist váltott ki amikor bejelentették. A díva – teljes nevén Robyn Rihanna Fenty – úgy jelentette be szeptemberben a hírt, hogy megosztott egy fotót, amelyen tetovált karjaival egy focilabdát kulcsol. A bejegyzést a feltöltés első 20 percében közel 700 ezren lájkolták.

Rihanna
Forrás: Northfoto

Az NFL is tweetelte a hírt, majd a hivatalos NFL Instagram oldalon átmenetileg ez állt: National Fenty League. A bejelentés időpontjában Jay-Z, akinek a Roc Nation segít a show koordinálásában, kiadott egy nyilatkozatot:

Rihanna egy generációs tehetség, egy szerény és alázatos nő, aki minden pillanatban felülmúlta az elvárásokat. Olyan személy, aki Barbados kis szigetén született, és a valaha volt egyik legkiemelkedőbb művész lett. Saját márkává nőtte ki magát az üzleti életben és a szórakoztatásban is.

Forrás: allure.com
Borítókép forrása: Northfoto