Barion Pixel A 34 éves Rihanna és kedvese lenyűgöző tengerparti fotózáson mutatták meg végre kisfiukat – Már a nevét is tudni – Coloré

A 34 éves Rihanna és kedvese lenyűgöző tengerparti fotózáson mutatták meg végre kisfiukat – Már a nevét is tudni

2022. 12. 19.

Rihanna családja bájosabb nem is lehetne! A kisfiú mosolya egyszerűen megolvasztja a szíveket. A májusban született gyermeknek ez az első hivatalos bemutatkozása.

Rihanna és barátja, A$AP Rocky egy lenyűgöző tengerparti fotózáson mutatta be imádnivaló kisfiát, miután a barbadosi dalos pacsirta TikTok-fiókján megosztották a képeket arról a videó felvételről, amit a családjukról készítettek.

Rihanna utódja egy kívül piros mintás, belül pihe-puha barna takaróba volt bugyolálva, miközben önfeledten mosolygott, ahogy mindig stílusos szülei épp pózoltak vele. A sikkes duó teljesen feketében volt, Rihanna egy elegáns Chanel ruhában lépdelt a tengerben, melynek nyak része fehér arany sodronnyal illeszkedik a testre. A nem mindennapi darab természetesen a 2023-as tavaszi kollekció része és már akár meg is rendelhető.

Rihanna
Forrás: Northfoto

Mindeközben A$AP Rocky talpig bőrben és fekete csizmában volt, amely igen trendi manapság, hiszen korábban ilyen szettet viselt Kylie Jenner is Aspenben. A zenész pár családi videó-fotózása romantikusabb nem is lehetett volna, ugyanis az aranyló nap ott tündökölt a háttérben, ők pedig szerelmesen sétáltak és felhőtlenül örültek annak, hogy ilyen csodás családot tudhatnak magukénak.

Az énekesnőből lett divatdiktátor korábban azt nyilatkozta, a legteljesebb és legszeretettelibb érzés anyának lenni. Mostanság pedig igazán teljes életet élnek, hiszen a bébi mellett Rihanna visszatért a zeneiparba is, bár egyelőre csak egy számmal (Lift Me Up), a Fekete Párduc 2 soundtrackén. Illetve nagyszerűen működik vállalkozása is. Ezt jól bizonyítja, hogy bemutatta a negyedik Savage X Fenty divatshowt, mely miatt kapott egy negatív kritikát, hiszen Johnny Deppet is szerepeltette a műsorban.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto