Barion Pixel Áll a bál Rihanna körül, mégpedig Johnny Depp miatt – Coloré

Áll a bál Rihanna körül, mégpedig Johnny Depp miatt

2022. 11. 08.

Rihannára sokan kiakadtak ezért a húzása miatt, és máris temetik a visszatérését…

Rihanna zenei visszatérésére hat évet kellett várni, de pár napja a Fekete Párduc 2. betétdalai között robbant be a Lift Me Up című lírai számmal, ami a 2020-ban elhunyt Chadwick Bosemannak is emléket állít. De hiába örültek annyira a rajongók, most árny vetül a művésznőre, akit másik szerelme, a divatmárkája miatt ekéznek jelenleg. Pontosabban azért, mert új, nagyszabású, új darabjait bemutató showján Johnny Deppnek is szerepet osztott.

Johnny Depp
Forrás: Northfoto

Rihanna már mondhatni hagyományos módon, az Amazon Prime-on mutatja be divatshowját, a Savage X Fenty Vol. 4-et, ami a korábbiakhoz hasonlóan világsztárokat is felvonultat majd. Az előzetes már megtekinthető, melyből kiderült, hogy Johnny Depp is szerepelni fog a show-ban, a hírtől pedig sokan kiakadtak.

Igaz, hogy a Karib-tenger kalózainak sztárjának nevét tisztára mosták az Amber Heard elleni vádakból, és a viharos válás végül nem az ő bűnösségének megállapításával zárult, a családon belüli erőszakkal kapcsolaos bélyeg mégis ott maradt rajta. Rihanna pedig szintén élt bántalmazottként egy kapcsolatban, korábbi partnere, Chris Brown által, ezért is furcsállják sokan, hogy meghívta Johnny Deppet, akiről nem mindenki hiszi, hogy ártatlan.

Rihanna
Forrás: Northfoto

A Twitteren záporoztak a kritikus kommentek és a negatív töltetű szójátékok:

Johnny Deppet hősként ünnepelni és éltetni, mint a nőgyűlölet szimbólumát. Soha nem számítottam arra, hogy egy ilyen erős nő behódol a #MeToo ellenreakciójának. Igazán kiábrándító vagy @rihanna.

Rihanna mindent megtesz annak érdekében, hogy rehabilitálja egy családon belüli bántalmazó és erőszaktevő képét, ez nagyon gáz, különben is Johnny Depp egy gyorsan bomló holttest. Mi a francot keres egy fehérnemű show-n?

Ez nem a rihannaissance, sokkal inkább a rihanmageddon.

– utalva ezzel kicsit Beyoncé visszatérő albumára, a Renaissance-ra.

Rihanna
Forrás: Northfoto

Az éves showműsor Deppen kívül rengeteg hírességet felvonultat majd a divat és zene világából, számos fellépő lesz, a modellek között pedig ott van Cara Delevingne, Irina Shayk és Taraji P. Henson színésznő.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto