Barion Pixel Rihanna végre hivatalosan is visszatért a zene világába, méghozzá nem is akárhogyan – Coloré

Rihanna végre hivatalosan is visszatért a zene világába, méghozzá nem is akárhogyan

2022. 10. 28.

A Marvel Studios hivatalosan is megerősítette, hogy a Fekete Párduc második részének filmzenéjével tér vissza a szépséges Rihanna.

A barbadosi énekes pacsirta, Rihanna hat évet hagyott ki a zenei életben, mivel csak és kizárólag üzleti tevékenységeire, na és persze az anyaságra koncentrált. Most viszont a rajongók nagy örömére az énekesnő új dalokkal térhet vissza, amelyek közül az első a Lift Me Up című szám, ami a Fekete Párduc 2 egyik kislemeze, és a pletykák szerint emléket állít Chadwick Bosemannek is, aki tragikusan fiatalon ment el.

Egy rövid részletet is feltett Rihanna a Twitterre a dalból, de október 28-án pénteken már a teljes szám meghallgatható lesz.

A teaser videó pedig a Marvel oldalára került fel, a klipben megjelenik a Wakanda Forever cím, melyben az R betű végül kiemelkedik, jelképezve ezzel a kollaborációt Rihannával.

Az énekesnő rajongóival természetesen madarat lehet fogatni, hiszen végre ismét hallhatják a sztár jellegzetes hangszínét, amelyért egy egész világ bolondul, akárcsak az énekesnő egzotikus külsejéért. A bennfentesek szerint a soundtracken nem is csak egy dalt fog énekelni a sztár.

Rihanna Arrives At Her 4th Annual Diamond Ball
Forrás: Northfoto

A nagy visszatérés ideje tehát tényleg eljött, hiszen szeptemberben az is kiderült, hogy a 2023-as Super Bowl Halftime showjában is ő fog szerepelni. Az eseményre február 12-én kerül majd sor, és bár sokan Taylor Swiftet várták befutónak, végül az Umbrella sztárja fog – remélhetőleg – felejthetetlen műsort csinálni az NFL rajongóknak.

Ez egyébként minden évben a legnézettebb műsor a világon, tavaly 120 millióan követték figyelemmel. Bár Rihanna bankszámlája már így is igen vaskos, hiszen saját fehérnemű márkája, illetve Fenty Beauty névre keresztelt sminkmárkája a világ legnépszerűbb prémium termékeit gyártó cégei között szerepelnek – nem is csoda, hogy a szépséges énekesnő éveken át inkább a rohamosan fejlődő és ma már globális szinten is ismert bradjeire összpontosította a figyelmét.

Rihanna
Forrás: Northfoto
Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/rihanna-visszater/