Barion Pixel Rihanna újdonsült anyukaként is odafigyel párkapcsolatára – Coloré

Rihanna újdonsült anyukaként is odafigyel párkapcsolatára

2022. 08. 01.

Rihanna véletlenül sem szeretné elhanyagolni párját, A$AP Rockyt, aki májusban született kisfiának édesapja.

Rihanna és ASAP Rocky már 2012-ben együtt dolgoztak, és ez az ismeretség egyre csak mélyülni látszott. Előbb dalokon dolgoztak együtt, majd Rocky csatlakozott Rihanna Fenty smink termékcsaládjának népszerűsítéséhez is, illetve a divatturnékhoz.

Rihanna újdonsült anyukaként is odafigyel párkapcsolatára
Forrás: Northfoto

A zenészpáros több évnyi barátság és együttműködés után szeretett végül egymásba. Bár a pletykák korábban szárnyra kaptak – miután a két művészt egyre többet látták együtt vacsorázni -, A$AP Rocky végül 2021 májusában ismerte el, hogy szerelmes az énekesnőbe, és kettejük kapcsolata már túlmutat a barátságon.

A nagy hírt, hogy szülők lesznek, 2022 januárjában jelentették be a nyilvánosságnak, majd tartottak egy bensőséges babavárót márciusban, ahol Rihanna barbadosi rokonai is jelen voltak. Első gyermeküket, egy fiúcskát 2022 májusában köszönthették.

Rihanna boldog édesanya
Forrás: Northfoto

Azóta boldog és nyugodt édesanya. Annyira őrzik a privát szférájukat, hogy még a gyermek nevét sem hozták nyilvánosságra. A popsztárból lett divatguru vissza is vonult egy időre, hogy teljes mértékben a családjára koncentráljon. A barátaik szerint azonban kettejük kapcsolatát egyáltalán nem sínylette meg a baba érkezése és az ezzel járó változások, ugyanis a pár nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a romantikus viszonyuk is épp oly szilárd maradjon, mint a szülői mivoltuk.

A minap épp New Yorkban kapták őket lencsevégre, ahogy hűvös eleganciával vacsorázni tartanak kettes randijuk alkalmával. Az énekesnő hosszú fekete kabátot és Madonnára emlékeztető fekete szatén fűzőt viselt a hozzá illő kúpos melltartórésszel. Párja, A$AP Rocky is “kiöltözött” a maga módján, pólójára zakót húzott, és térdig érő öltönynadrágot viselt, ami már önmagában is egy elég formabontó darab. Mindketten napszemüvegben sétáltak, esti sötétség ide vagy oda – láthatóan nem akartak tudomást venni a fotósok kíváncsiságáról.

Nemzeti hős lett Rihannából

Az énekesnőt nemzeti hőssé tüntették ki. A kitüntetést a miniszterelnök, Mia Mottley adta át neki, aki a következő szavakkal adta át a szót Rihannának: „Ragyogj továbbra is, akárcsak egy gyémánt!” – utalva az énekesnő egyik leghíresebb számára, a Diamonds című dalra. Ha szeretnél többet tudni Rihanna nagy napjáról, olvasd el a cikkünket!