Nemzeti hős lett Rihannából, és egy pletyka is szárnyra kelt az esemény után

Hétfőn hivatalosan is köztársaság lett Barbados, ezzel pedig végleg elszakadt a brit koronától, amit annak rendje és módja szerint meg is ünnepeltek a fővárosban, Bridgetownban.

Ennek apropóján Károly herceg mellett a világ egyik legbefolyásosabb és leggazdagabb énekesnője, Rihanna is ellátogatott szülőhazájába.

The Fashion Awards 2019 London
Forrás: Northfoto

Ám nemcsak a jeles nap miatt vett részt az eseményen a sztár, hanem azért is, mert nemzeti hőssé tüntették ki. A kitüntetést a miniszterelnök, Mia Mottley adta át neki, aki a következő szavakkal adta át a szót Rihannának:

„Ragyogj továbbra is, akárcsak egy gyémánt!” – utalva az énekesnő egyik leghíresebb számára, a Diamonds című dalra.

Rihanna egy arany színű, hosszú ruhában vonult a pódiumra, és nem lehetett nem észre venni, hogy a kezével feltűnően takarja a hasát. Néhány szemfüles fotósnak és nézőnek azonban sikerült olyan felvételeket készítenie, amelyeken nyilvánvalónak tűnhet, hogy az énekesnő első kisbabáját hordja a szíve alatt. Igaz szinte minden évben felröppennek ilyen és ehhez hasonló pletykák a sztárral kapcsolatban, ám az elmúlt két évben látványosan kiegyensúlyozott lett szerelme, ASAP Rocky mellett.

A sztárpár legutóbb a MET-gálán jelent meg együtt, majd a rapper úgy fogalmazott egy interjúban, hogy az énekesnőben találta meg az igazit, akiért még a monogámiára is képes lett.

A kérdés már csak az, mikor erősítik meg a hírt?

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

100 km/h-t meghaladó széllökésekre készülhetünk