Barion Pixel Rihanna kiegészítője lehet az új trend, aminek sokan nem örülnek – Coloré

Rihanna kiegészítője lehet az új trend, aminek sokan nem örülnek

2021. 04. 07.

Rihanna sosem követte a divatot, hiszen ő maga diktálja…

Az énekesnő mindig is büszke volt különleges ízlésére, amelyet az évek alatt tökélyre fejlesztett. Ezt pedig nagyon jól mutatja, hogy saját divat- és fehérnemű márkát is alapított, amelyek ma már több millió dollárt érő birodalommá nőtték ki magukat.

rihanna trend kiegesztito
Forrás: northfoto.com

A 32 éves sztár az elmúlt időszakban már nem edz olyan keményen és a diétáknak is hátat fordított. Ám a legnagyobb divatheteken rendre megmutatja magát és az általa tervezett darabokat is, amelyek a hírességek körében óriási népszerűségnek örvendenek. Ez elsősorban annak tudható be, hogy minden típusú, alakú, korosztályú, bőrszínű nő megtalálhatja a hozzá legtökéletesebben passzoló darabot.

Most azonban úgy néz ki, hogy a kiegészítők terén is szeretné megcsillogtatni a tehetségét. A minap egy Benny Andallo kalapban ment egy-két helyre, amit minden járókelő megcsodált. A nem mindennapi fejfedő, ugyanis nemcsak nagy, hanem elképesztően szőrös is.

https://www.instagram.com/p/CNP0y4VLpm8/

Az énekesnő sosem titkolta, hogy szeretné bővíteni a márkái kínálatát, így nagy esély van rá, hogy a ruhák és fehérneműk mellett kalapok is lesznek a repertoárban.

A kalaphoz egyébként egy tökéletesen passzoló vintage farmert, egy fehér crop topot és vörös rúzst viselt. Az eredmény pedig önmagáért beszél!

Forrás: vogue.com
/divat/oltozkodes/rihanna-kiegeszitoje-lehet-az-uj-trend-aminek-sokan-nem-orulnek/