Barion Pixel Rihanna ismét sokkolt! Új frizurája sokaknak nem tetszik – Coloré

Rihanna ismét sokkolt! Új frizurája sokaknak nem tetszik

2024. 06. 15.

Rihanna nemrég bejelentette a Fenty Hair elnevezésű saját márkáját, ennek apropóján pedig új frizurát is villantott.

Rihanna igazi kaméleon és imádja váltogatni a frizuráit, a ruháit, sminkjeit, és persze minden jól is áll neki. A kétgyermekes anyuka a legtöbb időt a családjának szenteli, a legkevesebbet pedig az éneklések, viszont közte ott a divat, amit imád. Rihanna így a ruházati márkája nyomán megalkotta a Fenty Hair-t.

Szinte minden textúrával, színnel és hosszúsággal láttatok már, ezért most piacra dobok egy széles skálájú termékcsaládot, amely nemcsak minden hajhoz illik, hanem minden egyes terméket úgy terveztek, hogy erősítse és javítsa az adott hajszerkezetet. Egy márka és termék, amire valóban szükségünk van! Ideje játszani, és erősödni a stílus által.

– állt Rihanna közleményében.

Rihanna
Forrás: Kayla Oaddams/gettyimages

Az Umbrella sláger előadója elképesztő megjelenéssel állt a kamerák elé a Fenty Hair Los Angeles-i bemutató rendezvényén. Rúzs árnyalatra emlékeztető, mély vörös midi ruhát és ugyanolyan bőrdzsekit viselt, mint egy szexin olvadozó rúzs, pont úgy festett. Ehhez árnyalatban tökéletesen passzoló smink és nyakék dukált, magas sarkú cipője nem különben ebben a színben pompázott.

Rihanna
Forrás: Kayla Oaddams/WireImage/gettyimages

A legütősebb mégis a frizurája volt, parókák és hosszabbítások helyett ugyanis apró, göndör fürtöcskékkel, rövid viselettel mosolygott a fényképészekre. Árnyalatát tekintve maradt a méz szőkénél, és összességében tényleg hihetetlenül jól áll neki a természetes afro stílus.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Axelle/gettyimages
/divat/haj/rihanna-ismet-sokkolt-uj-frizura/