Barion Pixel Rihanna új pixie haját akarja mindenki – 2024 egyik nyári hajtrendje lesz – Coloré

Rihanna új pixie haját akarja mindenki – 2024 egyik nyári hajtrendje lesz

2024. 04. 07.

Rihanna mindig is imádta variálni a frizuráit, ám most hosszú ideje először döntött úgy, hogy nem egyszerűen változtat, hanem sokkolja is a rajongóit.

A 36 éves Rihanna az elmúlt években általában hosszú hajjal mutatkozott, amelynek csak az árnyalata volt mindig más egy kicsit. Most viszont, második fia születése után úgy döntött ideje kicsit drasztikusabb döntést hozni, legalábbis a hajával kapcsolatosan, így rövid fazont vágatott.

A kétgyermekes énekesnő az egykor sokak által kedvelt pixie frizurájával lepte meg a nagyérdeműt, amellyel természetesen óriási sikere van, hiszen akárcsak a 2000-es években, most is sikerült bebizonyítania vele, hogy nincs mitől félnie a nőknek a rövidebb fazonoktól, hiszen ezek is lehetnek szexisek és sikkeresek.

Rihanna karrierje során nemcsak a slágerlistákat hódította meg, de igazi stílusikon lett. Amit az öltözködése és a divatiparban hozott újításai mellett, a zseniális hajtrendjeivel is elért.

A sztár kétség kívül nagyszerű éveket tudhat a háta mögött, hiszen a csúcson hagyta abba zenei karrierjét, az üzleti életben jelenleg is a legjobbak között van, illetve 2 éven belül két fiú gyermeknek adott életet.

Ettől függetlenül sokan reménykednek egy 9. albumban, amit Rihanna párja, Asap Rocky egy korábban adott interjújában sejtelmesen úgy kommentált, hogy: hamarosan érkezik…

Forrás: ET online
Borítókép forrása: Frazen Harrison/ etty Images