Barion Pixel Amber Heard nevet változtatott és egy másik kontinensre költözött – Coloré

Amber Heard nevet változtatott és egy másik kontinensre költözött

2024. 04. 21.

Johnny Depp exfelesége, Amber Heard nem jött ki jól a válásból és közben a filmipar sem ölelte éppen keblére.

Amber Heard sokat veszített a nagy patália közepette, miközben háborúzva váltak el férjével, Johnny Deppel. A színésznőt végül az Aquaman 2-ből is igen csak kivágták, mindössze 2 perc szereplés jutott neki, és abban sem volt sok szöveg. A 37 éves színésznő úgy tűnik, most jelentős változások mellett döntött, hiszen állítólag elhagyta Amerikát és a nevét is megváltoztatja.

A People magazin értesülései szerint egy Amber Heard-hez közel álló forrás azt mondja, hogy a sztár továbblép, és csak lánya, Oonagh Paige nevelésére összpontosít, Európában. Nem akar más lenni, mint első számú édesanya.

Amber Heard
Forrás: Vianney Le Caer/Getty Images

Ennek ellenére egy másik magazinnak nem olyan régen maga Amber nyilatkozta, hogy tovább fog dolgozni, noha független, kis költségvetésű szerelem projekteken és újult energiával vág bele a munkába. Szóval elképzelhető, hogy csak pihenőt tart Mallorcán a 3 éves lányával, akinek apjáról semmit sem tudni, és akit a színésznő béranyával hordatott ki.

Ismerősei szerint Heard álnevet használ az utazások megszervezésekor, hogy megakadályozza, hogy bárkit is értesítsenek a hollétéről. Állítólag Madridban szeretne letelepedni, Mallorcán pedig élvezi az életet és a Martha Jane Cannary nevet vette fel.

Forrás: igvofficial
Borítókép forrása: Win McNamee/Getty Images