Barion Pixel Titokban megszületett az 51 éves Cameron Diaz második gyermeke, mutatjuk a videós bejelentést! – Coloré

Titokban megszületett az 51 éves Cameron Diaz második gyermeke, mutatjuk a videós bejelentést!

2024. 03. 23.

Teljesen titokban ismét anya lett Cameron Diaz. AZ 51 éves színésznő és férje, Benji Madden második gyermeke a közelmúltban születhetett meg. Az információk szerint -hasonlóan a sztár első gyermekénél – most is béranya hordhatta ki a kicsit. Kislányuk után most kisfiúval bővült a család, aki a Cardinal nevet kapta.

Cameron Diaz negyven felett ment férjhez és lett anya / Kép forrása: Donato Sardella / Getty Images
Cameron Diaz negyven felett ment férjhez és lett anya / Kép forrása: Donato Sardella / Getty Images

Cameron Diaz és az anyaság

A hírt a színésznő és zenész kedvese az Instagramon jelentették be a következő posztban:

A fiunk csodálatos, és mind nagyon boldogok vagyunk, hogy itt van velünk. A gyerekmekeink biztonságának és magánéletének védelme érdekében nem fogunk képeket posztolni, de nagyon cuki. Hálásak vagyunk és áldottnak érezzük magunkat

– írták a bejegyzésük alá a követőiknek.

Cameron Diaz visszatér?

A sztár még 2014-ben fordított hátat Hollywoodnak, hogy a magánéletére és a családalapításra koncentrálhasson. Így született meg Raddix Chloe Wildflower Madden 2019 decemberében, szintén béranya segítéségével. Úgy tűni Diaz most kevesebb szünetet hagy; hamarosan érkezik a Back in Action című akciófilmje Jamie Foxx, Glenn Close és Andrew Scott társaságában illetve még idén megkezdődnek Jonah Hill első rendezésének munkálatai, ahol az 51 éves sztár Keanu Reeves és Hill partnere lesz a vásznon.

Forrás: Getty, Netflix