Barion Pixel Válassz legjobb barátot a csillagjegyed alapján! – Coloré

Válassz legjobb barátot a csillagjegyed alapján!

2021. 06. 03.

A horoszkópunk meghatározza személyiségünket, ezért érdemes erre odafigyelni a társas kapcsolatok kialakításakor.

Elképesztően sok mém és vicc született már olyan emberekről, akik a horoszkópjuk alapján kötöttek barátságokat vagy éppen tartottak maguktól távol bizonyos személyeket…

Csillagjegy Baratsag
Forrás: unsplash.com

Nos, valóban igaz, hogy bizonyos embereknek igenis fontos, hogy mi áll a csillagaikban, és figyelnek arra is, hogy ha egy mód van rá, ne olyannal akarjanak örök barátságot vagy szerelmet kialakítani, akikkel esélytelen, mert annyira távoli a személyiségük. Nézzük melyik jegyek passzolnak egy barátságban, és melyek ütik egymást!

A Kos egy igazán pörgős, tettre kész, energikus ember, aki szeret szórakozni, bulizni, a kalandokat és felfedezni a világot. Ehhez a személyiséghez olyan barátok illenek, akik hasonlóan nyitottak a világra. Így az Oroszlánokkal, a Nyilasokkal és a Skorpiók remek partnerek lehetnek a „bűnben”, és a sok-sok nevetés sem fog elmaradni. A Kosok viszont sokszor összekülönbözhetnek a Szűz jeggyel és a folyton hezitáló Mérlegekkel.

A Bika a valódi értékeket helyezi előtérbe, szereti a nagy találkozásokat, a szinte „elrendeltetett” kapcsolatokat, melyekben minden passzol. Kicsit önmagát is keresi másokban. Nem való neki a csak virtuális kapcsolatápolás és a táv dolgok sem – ez a szerelemre is igaz. Legjobb barátai a Szüzek, a Bakok és Halak, mert ők gondoskodóak, figyelmesek és szeretnek a jelenben megélni minden pillanatot. Nem passzol a Bikához az Oroszlán, és a Nyilashoz sem.

Az Ikrek kettős személyisége szórakoztató, vidám, de kritikus. Szeret a középpontban lenni, és mindenről meg van a véleménye, ami nem mindig szül jót. A Mérlegek, Vízöntők és Rákok jól viselik ezt a fajta dominanciát, a Skorpiók viszont nem.

A Szűz nagy szervező, mindent kontroll alatt akar tartani, néha lobbanékony és makacs. A barátaiért tűzön-vízen át keresztül megy, és elhalmozza őket. A Bikák és a Bakok szeretik a Szűz rátermettségét, remekül el tudnak vele diskurálni az élet nagy dolgairól, és nem bánják, ha ő irányít, mert tudják, hogy mindenre is kiterjed a figyelme.