A legritkább csillagjegyek a legszerencsésebbek is?

2021. 04. 26.

Bizonyos csillagjegyekből sok van, másokból meg csak elvétve. Ennek oka a különböző évszakokban keresendő…

A statisztikák alapján a legtöbb ember ősszel születik, valószínűleg azért, mert télen a párok összekucorodva töltik az időt a takaró alatt, hiszen senki sem szeret kint vacogni a hidegben.

Ritka Csillagjegyek Horoszkop
Forrás: pexels.com

Kellemesebb időtöltés például a kandalló melegénél egy éjszakába nyúló társasjáték. Bár ez nem bizonyított tény, az már igen, hogy a Mérleg és Szűz jegyűek elég sokan vannak. És, kik számítanak ritka csillagjegynek?

Mivel február a legrövidebb hónapunk, és jóval kevesebb ember ünnepli ekkor a szülinapját, a statisztikák szerint a Vízöntők a legritkábbak. Utánuk következnek a sorban a Kosok és a Nyilasok, akik a statisztika alapján szintén kevesen vannak. Ezek a csillagjegyek elég impulzívak és temperamentumosak, így ha van az ismerőseid között, bármilyen ritka is, ki fogod szúrni. Ha elnyered valamelyik barátságát, arra viszont büszke leszel, mert tűzön-vízen át kitartanak és nem ismernek lehetetlent.

A legritkább csillagjegyek egyébként nem olyanok, mint a legritkább vércsoportok, amelyek Jolly Jokernek számítanak, vagy éppen szerencsésebbek a szerelemben, esetleg a karrierben. Rájuk is igaz a jegyük általános szabályrendszere, és az asztrológia tanai szerint bőven jutott minden állatövi jegynek a jóból és a kevésbé jóból is. Persze ez senkit ne tartson vissza attól, hogy kicsit különlegesebbnek érezze magát, ha valamelyik ritka jegyben született!