Barion Pixel Ezt fontos tudni a tűz elem három csillagjegyéről: Kos, Oroszlán és Nyilas – Coloré

Ezt fontos tudni a tűz elem három csillagjegyéről: Kos, Oroszlán és Nyilas

2024. 05. 14.

A három tűz csillagjegy sokban hasonlít az uralkodó elemükre, hiszen fényesek, ragyognak, felhívják a figyelmet magukra, de meg is éghetnek.

A tűz csillagjegyűek szenvedélyesek, kreatívak, játékosak és nem félnek elsőnek lenni semmiben. Energiával töltik fel a dolgokat, melegséget és fényt hoznak mások életébe, és mindenkit inspirálnak. Másrészt pusztítóak lehetnek, meggondolatlanok és önzőek is. Nem mindig ismerik fel a saját korlátaikat, és képesek buldózerként dózerolni az embereket, akik útjukba állnak. Sokszor drámaiak, és mindig a figyelem középpontjában kell lenniük.

Ezekkel a csillagjegyekkel nem árt óvatosnak lenni, ha szeretnénk velük jó barátságot vagy netán párkapcsolatot. Égetnek, ha túl fűtik őket. De vannak más jegyek, akik ügyesen kordában tartják őket. A légi jegyek a legjobbak benne, mert barátságos dinamika van köztük. Bár a tűz és a víz szenvedélyes kombináció lehet, de akár ki is olthatják egymást. A víz szeret mélyre ásni, a tűz pedig lángoló forró, amiből trükkös kapcsolatok alakulhat ki. A földi jegyeket pedig intenzitásukkal elriaszthatják a tűz csillagjegyek.

csillagjegy
Forrás: Unsplash