Barion Pixel 3 csillagjegy, akik fittyet hánynak a világra – Coloré

3 csillagjegy, akik fittyet hánynak a világra

2023. 04. 29.

Figyelmetlenek, hanyagok, könnyelműek, de ez őket egyáltalán nem zavarja. Ezeket a csillagjegyeket néha nehéz elviselni.

Vannak emberek, akik gondatlanok, nem törődnek azzal, ha elkésnek, ha mások rájuk várnak, ha kicsúsznak a leadási határidőből vagy ha veszélynek teszik ki magukat. Egyszerre óvatlanok és merészek, lazák és habókosak.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Ez egyrészről szerethető is bennük, másrészről nagyon fel tudják idegesíteni azokat a zodiákusokat, akik a kiszámíthatóságot, tervszerűséget kedvelik. A nemtörődöm csillagjegyek magukat is kellemetlenségekbe sodorják, de nem igazán érdekli őket, jót szórakoznak, utólag még a saját bosszúságukon is.

Skorpió

Az asztrológia szerint a Skorpió csillagjegyű emberek nagyon gondatlanok. Az állatövi jegyhez tartozó emberek nem gondoskodnak megfelelően a dolgaikról, elfelejtenek bizonyos feladatokat, elúsznak a teendőikkel. Bár emellett nagyon alázatosak is tudnak lenni és, segítenek embertársaikon, ha rászorulnak. Néha problémákkal kell szembenézniük a figyelmetlenségük miatt, aztán igyekeznek korrigálni.

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Nyilas

Ennek a csillagjegynek a képviselői olykor lusták, szeretnek gondtalanok és gondatlanok lenni. Bár nagyon intelligensek és céltudatosak, mások érdekében nem akkora elánnal járnak el. Ezeket az embereket nem nagyon érdeklik az élet dolgai, problémái, a maguk pillanatnyi öröme a legfontosabb.

Ikrek

Nagyon temperamentumosak, azt csinálnak, amit ők akarnak. Nem sokat gondolkodnak a következményeken, amihez kedvük van, megvalósítják. Nyitottak és kimondottan társaságiak, jó velük együtt szórakozni, de ha komolyabb határidőkről, szervezésről van szó, ne őket válasszuk segédnek. Ha nagy ritkán rossz kedvük van, kimondottan nemtörődömök vagy akár agresszívan ellöknek másokat maguktól.

Borítókép forrása: Unsplash