Így dekoráld otthonod, ha az ősz szülöttje vagy!

2021. 11. 03.

Az indián nyár után végleg beköszöntött a ködös, esős ősz – így nem is találhatnának jobb alkalmat az ősz szülöttjei egy kis lakberendezéshez!

Szűz – A rendezettség megszállottja

Abban a pillanatban, ahogy minden a helyére kerül a szűz jegyűek otthonában, hirtelen elönti őket a csi – és ehhez az állapothoz aztán foggal-körömmel ragaszkodnak is. Így az ő lakásukat biztos nem lepik el a dekorációs csecsebecsék és porfogók, viszont annál nagyobb hangsúlyt fektetnek a praktikumra. Náluk egy puff valójában titkos tárolóegység is egyben, a kanapé minden bizonnyal rejt ágyneműtartót, és a dohányzóasztal is jócskán el van látva apró rekeszekkel a magazinok és távirányítók gyors eltüntetésére. Színek tekintetében pedig szintúgy a minimalizmusra törekednek a semleges, légies árnyalatokkal.

Ezoteria Csillagjegy Szuz Merleg Skorpio Otthona 3
Kép forrása: Shutterstock/PuzzlePix

Mérleg – Művészi otthon

Kapkodhatjuk a fejünket egy mérleg otthonába belépve, ahol minden négyzetcentiméterre jut valami érdekesség. Hiszen ezen csillagjegyűeknek lételemük a művészet és a kreativitás, melyet otthonukon – akár egy fehér vásznon – maximálisan ki is élnek! Mivel igen fejlett szépérzékkel rendelkeznek, egyből megtalálják a legdrágább fali textileket, a stílusos kézműves kiegészítőket, design bútorokat, de még a bolhapiacok lomhegyei között is kiszagolják az egyetlen valamire való nippet. Akadályt nem ismerve vágnak bele az otthonukat szépítő DIY projektekbe, így nem árt, ha akad egy erre a célra fenntartott szoba vagy melléképület. De a legnagyobb képességük mégis az, hogy mindebből a „katyvaszból” lélegzetelállító harmóniát képesek teremteni.

Ezoteria Csillagjegy Szuz Merleg Skorpio Otthona 1
Kép forrása: Shutterstock/PuzzlePix

Skorpió – Zug, távol a világ zajától

Ha a skorpió szülöttjei egy faházban tengethetnék az életüket az erdő közepén, akkor lennének a legboldogabbak. A bensőséges és egyben titokzatos hangulatot könnyedén megteremthetik a sötét színek használatával, melyhez már eleve adottak az épület fából készült falai. Azonban egy városi búvóhely megteremtéséhez bevethetőek a fa burkolatok, illetve – amennyiben a lakás rendelkezik kellő mennyiségű természetes fénnyel – mehetnek a falakra a sötét, mély tónusú színek. Szeretik megvillogtatni egyéniségüket otthonuk falain belül is, amihez remek eszköz a sok személyes tárgy és a kedvenc könyveik – ez utóbbihoz már csak egy kényelmes olvasósarok kell, ahova bármikor bekuckózhatják magukat.

Ezoteria Csillagjegy Szuz Merleg Skorpio Otthona 2
Kép forrása: Shutterstock/PuzzlePix

Te így dekoráld otthonod, ha a nyár szülöttje vagy!

Borítókép forrása: Shutterstock/PuzzlePix