Így dekoráld otthonod, ha a nyár szülöttje vagy!

Ne a neten keresd a számodra tökéletes otthont! Inkább nézz magadba, mert a csillagjegyed elárulja, milyen miliőben leszel igazán önmagad.

Ikrek – Glamour

Elegancia, kifinomultság, csillogás – ez az ikrek csillagjegyűek szentháromsága, ha otthonukról van szó! Társasági lényekként a legideálisabb számukra egy tágas otthon, hatalmas egybenyitott terekkel, ahol bármikor csaphatnak egy csajos estét. Ezt a nyitottságot jól tükrözik a méretes nyílászárók, amin árad be a fény, az ikrek pedig lubickol ebben a miliőben. Mindenkinél egy lépéssel előrébb jár a legújabb trendeket illetően, és eszerint is válogatja ki a bútorokat, melyek egytől-egyig drága, minőségi darabok. A glamour csillogást könnyedén becsempészhetik néhány arany vagy ezüst kiegészítővel, esetleg egy impozáns kristálycsillárral.

Ezoteria Csillagjegy Ikrek Rak Oroszlan Otthon Dekoracio 3
Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

Rák – A béke szigete

A második nyári hónap szülöttjei szentélyként tisztelik álomotthonukat. Igyekeznek kizárni a kinti világ zaját, így nem marad más, mint a befelé figyelés, nyugalom és kényelem. Ehhez a lelkiállapothoz pedig tökéletesen passzolnak a világos színek, a leheletfinom pasztell árnyalatok, és akaratlanul is mélyeket lélegzünk majd egy levegős, halványkék színűre festett szobában. Bármerre lépünk, belebotlunk egy kényelemes zugba, tele puha, meleg textilekkel, és az ízig-vérig rák csillagjegy nem élhet egy hempergésre csábító szőnyeg nélkül. Rajong mindenért, aminek lelke van, így a régiségek nélkülözhetetlen kellékei otthonának. Igazán elemében azonban a konyhában van, mely otthona szívcsakrája.

Ezoteria Csillagjegy Ikrek Rak Oroszlan Otthon Dekoracio 2
Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

Oroszlán – Fő a vibrálás!

Milyen lenne az oroszlánok otthona, ha nem vibráló, harsány és élettel teli? Ezt a leghatékonyabban kontrasztok alkalmazásával érhetik el, hiszen az ellentétek ütközése szinte tűzijátékként robban a szem számára. Viszont nemcsak a színekkel, hanem a különböző stílusú berendezési tárgyakkal is ugyanúgy működik ez. A kommersz megoldásoktól kirázza a hideg, mindig az egyediségre törekszik, így néhány formabontó, designer bútordarabbal madarat lehet vele fogatni. A dekorra ugyanúgy igaz, hogy nem kell belőle sok, de ami van, az legyen ütős. Viszont amiből nem lehet hiány egy oroszlán otthonában, az a tükör!

Ezoteria Csillagjegy Ikrek Rak Oroszlan Otthon Dekoracio 4
Forrás: Shutterstock/PuzzlePix
Borítókép forrása: Shutterstock/PuzzlePix

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Tanársegéd voltam Angliában: ezt láttam az angol iskolákban