Barion Pixel A 3 legjobb bolhapiac, az ország 3 pontján – Coloré

A 3 legjobb bolhapiac, az ország 3 pontján

2021. 03. 05.

A tavasz első napsugarai remek alapot adnak egy kis kincsvadászathoz az ország legjobb bolhapiacain, az innen beszerzett lakáskiegészítők pedig otthonunkba is frissességet lehelnek.

Budai Zsibvásár

Szombat és vasárnap reggelente az út szélén parkoló autók százai jelzik a budaörsi Virágpiac mellett elhaladóknak, hogy itt van valami, amiért érdemes megállni. Ez pedig nem más, mint a Budai Zsibvásár, ahol hatalmas területen portékák ezrei várnak arra, hogy otthonunk díszeivé váljanak. Ráadásul meglepően baráti árakon vásárolhatunk ahhoz képest, hogy a főváros szomszédságában található.

Cím: 1112 Budapest, XI., Budaörsi út 172-178 Virágpiac (1092/6. hrsz)
Nyitva: szombat-vasárnap, 7-14-ig

Régiségvásár Egerben

Eger belvárosában, a Bazilika árnyékában kapott helyet az ország egyik legnagyobb, de minden bizonnyal leghangulatosabb régiségvására. A történelmi korok hangulatát idéző környezetben szemezgethetünk több száz árus csecsebecséi közül: akad itt bőven bútor, lámpa, apró-cseprő porfogó, melyek a kezeink között új életre kelnek majd.

Cím: Eger, Pyrker tér
Nyitva: minden hónap 3. vasárnapján 7-16-ig

Liliomkert piac – Káptalantóti

A Balaton-felvidék gyöngyszeme termelői piac lévén némiképp kakukktojás, ám mivel jelentős részén régiségárusok foglalnak helyet, mégis kihagyhatatlan a legjobb hazai bolhapiacok listájáról. Igazi kuriózumokra bukkanhatunk itt, a fa hintalovaktól kezdve a tökéletes állapotúra felújított, ám régies bájukat őrző bútorokig. Ráadásul semmihez sem fogható az akácok közt megbúvó piac atmoszférája.

Cím: Káptalantóti, Petőfi u. 13, 8283
Nyitva: szombaton 8-12-ig, vasárnap 7-14-ig

Kiemelt kép: unsplash.com