Barion Pixel Így oldhatja meg a horoszkópunk az örök „Mit vegyek fel?” kérdést – Coloré

Így oldhatja meg a horoszkópunk az örök „Mit vegyek fel?” kérdést

2021. 09. 14.

Úgy érzitek, hogy a csillagjegyetek leírása tényleg passzol hozzátok? Mi lenne, ha megnéznénk, hogy az egyes jegyek öltözködését mi jellemzi?

Öltözködésünket, személyes stílusunkat megannyi tényező alakítja az évek során, és ugyan időről időre változtatunk egy kicsit, a magja általában ugyanaz marad. Fontos, hogy olyan ruhákat hordjunk, amikben jól érezzük magunkat, és amik hűen kifejezik, kik is vagyunk valójában – ez lényeges kulcsa az önmagunkkal való elégedettségnek. De szinte egyikünk stílusa sincs „kész”, mindig kísérletezünk, és gyakran elakadunk – a Stitchfix cikke szerint a horoszkópunk segíthet ebben!

horoszkóp csillagjegy öltözködés
Forrás: Shutterstock/Puzzlepix

Bak – szeret kiöltözni, de a kényelem a fontos számára! Utóbbi nem véletlen, hiszen a jegy télvíz idején kezdődik és fejeződik be. A Bak jegyben születettek szeretik az időtálló, klasszikus darabokat, de az alapdarabokat mindig egy csavarral közelítik meg.

Vízöntő – kísérletező, aki nem riad meg a színektől és mintáktól. Személyiségének hangsúlyos mivoltát igyekszik ezzel kifejezni, a Vízöntő ugyanis gyakran szereti, ha reflektorfénybe kerül – legalábbis a horoszkóp jellemzői szerint.

Halak – rejtélyesen szexi, de semmiképp sem kihívó. A művészetek és kreativitás iránt érdeklődő Halaknál ez az öltözködésben is meglátszik, sokuk követi a friss trendeket, ugyanakkor nem másolják egy az egyben a kifutókat, hanem megtalálják, hogy az épp aktuális darabokat hogyan illeszthetik be a stílusukba.

Kos – tuti, hogy van egy „power suit”-ja (jól szabott nadrágkosztüm, ami energiát és határozottságot sugároz), de nem veti meg a szabadidő-szetteket sem. Könnyű az átjárás a formális és a hétköznapi, kényelmes öltözet közt, legalább a Kosoknak egyáltalán nem esik nehezére. A divatvilág kaméleonjának is nevezik.

Bika – nem fél kilógni a sorból és kitűnni a tömegből sem. Érdeklik az aktuális trendek, szemrebbenés nélkül felvesz hangsúlyos, kirívó kiegészítőket vagy ruhadarabokat, és nem érdekli, ha mások esetleg felvonják a szemöldöküket – jövőre úgyis ez lesz a divat, nem?

Ikrek– szeret kockáztatni, és a „szürke kisegér” a legkevésbé sem merül fel vele kapcsolatban. Talán ez az egyik jegy, amely szülöttétől a leggyakrabban kérdezik meg, hogy hol vásárolta az adott darabot – ehhez nemcsak az kell, hogy hangsúlyos legyen a ruha, hanem tudni kell viselnie is. Szereti az áramvonalas, jól szabott szetteket, amik kiemelik az alakját.

Rák  – a szofisztikált, stílusos öltözet a jellemzője, ha ránézünk a Rákra, úgy érezzük, rajta minden illik mindenhez. Nőies és kiegyensúlyozott szettek birtokosa, kifinomult, és sosem „túl sok”. Nála találhatjuk meg a legtöbb alapdarabot, amit jó érzékkel váltogat.

Oroszlán – az önfejű, tüzes szavakkal gyakran illetett Oroszlánok öltözködésébe senki se szóljon bele! Nem sűrűn kéri ki mások véleményét, ha outfitekről van szó, helyette a saját megérzéseire hallgat. Pont emiatt az is igaz rá, hogy nem rohan a boltokba egy-egy épp trendi darabért.

Szűz – praktikus, nőies, de sosem esik túlzásokba. A Szüzek jó, ha felfedezik, hogy egy jó varrónő aranyat ér – bár ez minden csillagjegyre igaz, hiszen egy turkálóban vett ruhát is rendkívül elegánssá és csinossá tehet néhány öltés, ráncolás vagy feltűzés. Stílusa felnőttes, ha van egy kedvenc színe, az sok árnyalatban és ruhadarab képében visszaköszön a gardróbjából.

Mérleg – Szürke, fekete, tengerészkék – sok Mérlegnek néz így ki a ruhásszekrénye, de megtalálhatóak benne a csipkés, vagy könnyedebb blúzok is. Szeretik az elegáns anyagokat, és a nappali öltözetüket könnyedén estivé, buliszetté varázsolják.

Nyilas – Igazán nőies stílus jellemzi őket, és képesek több hangsúlyos színt is összepárosítani egy öltözeten belül. Náluk viszont nem találunk hatalmas nyakláncokat vagy szőrmekabátokat – helyette például apró medálos láncokat és ballonkabátokat igen.

Skorpió – a csillagjegyek közül a Skorpiót mondják a legrejtélyesebbnek, egyesek szerint ők a legkezelhetetlenebbek. Az viszont tény, hogy a jól bevált darabjaiktól nehezen válnak meg, ami pedig a rejtélyt illeti, nem tudni, hogy néznek ki 0-24-ben ilyen összeszedetten és stílusosan. Ha megszeretnek egy felsőt vagy nadrágot, azt hajlamosak több színben is beszerezni.

Forrás: https://www.stitchfix.com/women/blog/fashion-tips/zodiac-sign-style/
0 /eletmod/ezoteria/a-horoszkopunk-megoldhatja-az-orok-mit-vegyek-fel-kerdest-is/