Barion Pixel 5 csillagjegy, akik nehezen viselik a mindenszentek napját – Coloré

5 csillagjegy, akik nehezen viselik a mindenszentek napját

2021. 11. 01.

Az érzékenyebb zodiákusoknak különösen fájdalmas időszak lehet ez a mostani.

Azoknak a csillagjegyeknek, akik erősebben kötődnek, mélyebben élik meg az érzelmeiket és nehezen teszik túl magukat a dolgokon, ez az időszak is sokkal nehezebb, csakúgy, mint maga a gyász feldolgozása. A Skorpió, a Mérleg és a Kos például könnyebben megbirkóznak ezekkel a dolgokkal, de vannak olyan jegyek, akik a mindenszentek napi megemlékezéseket igen nehezen élik meg.

Halottak Napja
Forrás: Northfoto

A Rák jegyűek nagyon gondosan őrzik a szeretteiket és azok emlékét is, nehezen szabadulnak a múlttól, és mindent abban az állapotában szeretnének megtartani, ahogy azt a jó időszakban átélték. Ha valakit elveszítenek, nehezen lépnek tovább, a mindenszentek napja pedig visszarántja őket a múltba.

A Vízöntők magukba fordulnak ebben az időszakban, úgy próbálják palástolni bánatukat. Ilyenkor jobb nekik időt és teret hagyni.

A Bak teljesen magába tud roskadni, reménytelenség lesz úrrá rajta, ha valami veszteség éri. Hajlamos ilyenkor az egész életet és a világot értelmetlennek látni. Mindenszentek és halottak napja környékén sokat töpreng a múlton.

A Halak zodiákus szülötteit minden nehézséget, szomorú történést tragikusan fognak fel, így egy szeretett személy elvesztése egyenesen értelmetlenné teszi számukra az életet. Kicsit pesszimisták is, ezért hajlamosak azt gondolni, hogy el vannak átkozva. Ezekre a szorongásos gondolataikra nagyban ráerősíthet ez az időszak.

Az Ikrek nagyon kötődnek a szeretteikhez, és igen lassan és nehezen dolgozzák fel a gyászt. Egy évforduló, egy születésnap vagy éppen mindenszentek napja mindig feltépi a sebeiket, és újra meg újra átélik az elvesztés fájdalmát. Fontos ilyenkor, hogy a családjuk mellettük álljon, ahogy persze minden csillagjegy esetében.