Lehetetlen kiigazodni ezen az 5 csillagjegyen

2021. 10. 26.

A kiszámíthatatlanság éppúgy lehet jó, mint rossz tulajdonság. Annyi azonban bizonyos, hogy egyes csillagjegyek bármelyik percben képesek hirtelen fordulatot venni viselkedésükben, alaposan meglepve ezzel környezetüket.

Ettől a fajta hevességtől pedig nem is tudnak végleg megszabadulni az állatövi jegyek képviselői. Összegyűjtöttük, melyek ezek, így ha legközelebb dolgod lesz eggyel, felkészülhetsz a váratlan fordulatokra.

Kos

A Kosban folyton túlteng az energia és a tettvágy, mert szeme előtt egyetlen cél lebeg: az élre törni, és túlszárnyalni mindent és mindenkit. Azért, hogy ezt elérje, bármire képes – hirtelen természeténél fogva nem sokat gondolkodik az esetleges következményeken, inkább azonnal a dolgok sűrűjébe vág.

Ritka, hogy a makacsságáról híres Kos tanácsot kérjen másoktól, de talán még ennél is ritkább, hogy meg is hallgassa környezete javaslatait. Lényeg a lényeg, a Kos rendkívül vakmerő, de kockázat nélkül ugyebár győzelem sincs.

Ikrek

Az Ikrek elméje éppoly aktív, mint amilyen fizikai aktivitás jellemzi: megállás nélkül cikáznak a gondolatai, és folyamatosan képes előrukkolni újabb és újabb ötletekkel. Hogy ezek jók-e vagy sem, nem igazán érdekli: ha szerinte igen, azonnal cselekszik.

Kivételes lelkesedése mellett az Ikrek másik sajátossága, hogy a kitartása nem feltétlenül tart sokáig, ezért amint eszébe jut valami, amit érdekesebbnek, izgalmasabbnak tart, mindent sutba dob, és a következő pillanatban már az új célon dolgozik. Ezzel pedig nem egyszerű lépést tartani kürnyezetének.

Rák

A Rákot sokan nem tennék fel erre a listára pedig a jegy szülöttei ugyancsak a nehezen kiismerhető, hangulatingadozó csillagjegyek közé tartoznak. Noha a Rák valóban visszahúzódó, érzékeny és kimondottan lelkizős típus, ettől függetlenül képes meglepetést okozni környezetének.

Voros Haju No Kiabal
A kiszámíthatatlanság egyszerre áldás és átok az egyes csillagjegyeknél (Fotó: Shutterstock/Puzzlepix)

A Rák uralkodó bolygója a Hold, ami azt jelenti, hogy nagy hatással van a személyiségére – hiszen ahogy a Hold folyamatosan változik, úgy van ezzel a Rák is: igazi hangulatember, másokkal való kapcsolata és reakciói az élet eseményeire leginkább attól függ, hogy aznap éppen milyen lábbal kelt fel.

Skorpió

A Skorpió a végletek embere, mindezt pedig megfűszerezi egy jó nagy adag szenvedély. A számára érdektelen dolgok hidegen hagyják, ő aztán semmit sem tud „muszájból” csinálni. Csak azért képes lelkesedni, ami tényleg érdekli, amiben fantáziát és különleges lehetőségeket lát.

Hogy minden téren kihozza magából a maximumot, fontos számára a stabilitás, ezért folyamatosan arra törekszik, hogy kiszámítható teljesítményt nyújtson, környezete pedig tudja: szükség esetén számíthatnak rá. A fejét akkor veszti el, ha valaki hátba támadja, átveri vagy titkolózik előtte.

A Skorpióból ilyenkor vulkáni lávaként törnek fel a felszín alatt lappangó hatalmas indulatok, és ami még ennél is ijesztőbb, hogy bosszúállásban verhetetlen. A többi csillagjegy pedig sosem találja ki, hogy éppen milyen eszközt választ azért, hogy revansot vegyen sérelmeiért.

Vízöntő

A Vízöntő ki nem állhatja az átlagos, a hétköznapi és a középszerű dolgokat, ő egész életében különlegességre, kreativitásra és egyediségre törekszik. Ezt többnyire nem is olyan könnyű elérni és hosszú távon fenntartani, neki azonban sikerül.

Ebben nagy szerepe van egyedi észjárásának, hiszen aki nem a jegy szülötte, az sosem tud úgy gondolkodni, mint egy Vízöntő, a zodiákus egyik legizgalmasabb karaktere, tele váratlan fordulatokkal és hajmeresztő ötletekkel.

Borítókép forrása: Shutterstock/Puzzlepix