Barion Pixel 3 csillagjegy, akik mindig csak ígérgetnek – Coloré

3 csillagjegy, akik mindig csak ígérgetnek

2021. 08. 21.

Nem igazán szeretjük azokat az embereket, akik mindig mindent megígérnek, mindenre igent mondanak, aztán a felét sem teljesítik. Joggal haragszunk rájuk, vagy egyszerűen így kell őket elfogadni?

Az életben tudni kell nemet is mondani, főleg akkor, ha azt érezzük, hogy valami vagy meghaladja a képességeinket, vagy egyszerűen annyira kívül esik a komfortzónánkon, hogy csak nagy gyötrelmek útján tudnánk teljesíteni.

Csillagjegyek 1
Forrás: unsplash.com

Vannak azonban embertípusok, akik mindenre rábólintanak, elvállalnak és megígérnek bármit, csak azért, hogy jó színben tűnjenek fel. Ugyanakkor, ha nem teljesítik az ígéretüket, kitalálnak valami kifogást, vagy egyszerűen csak felszívódnak. Ez persze mindkét félnek kellemetlen, és ha ez egy barátságban fordul elő időről időre, akkor az elszenvedő fél vélhetően bedobja egy ponton a törölközőt.

A rossz hír, hogy ezek a csillagjegyek nehezen változnak, valamiért újra és újra elkövetik ezt a fajta hibát, hiszen annyira szeretnének megfelelni és jó érzéssel eltölteni a másik embert. Csak épp azzal nem számolnak, hogy a megszegett ígéret és a csalódás később sokkal nagyobb negatív érzést szülhet feléjük. A felszíni kedvességükkel tehát voltaképpen maguk alatt vágják a fát. Ha munkahelyi vonatkozásban teszik mindezt, akár a karrierjük is rámehet a dologra.

A három legígérgetősebb csillagjegy a Vízöntő, az Ikrek és a Bika

A Vízöntők úgy vélik, a kapcsolatok olyanok, mint a bank. Ha betesznek valamit, utána azt elvárhatják a másik féltől is. Csakhogy ők sokszor üres ígéreteket tesznek be, és pontosan azért, mert viszonzást várnak. Mivel remekül kommunikálnak, gyakran kidumálják magukat a helyzetből és megmagyarázzák, végül ők miért nem teljesítették a vállalt részt. Kissé manipulatív csillagjegy, de persze sok jó tulajdonságuk is van.

Az Ikrek kettős személyiségek és ez ebben is megmutatkozik. Félnek, hogy cserben hagynak másokat, ezért mindent megígérnek, kedveskedni akarnak, de aztán az egósabb oldaluk talál mindig valami fontosabbat, amivel a saját igényeit elégíti ki. Ha ezt felhozzuk az Ikreknek, nyitott rá, hogy jóvá tegye a helyzetet, de ez nem azt jelenti, hogy következő alkalommal nem esik ebbe a hibába.

A Bikák nagyon erősek és határozottak, legalábbis ezt gondolják magukról. Mindenre képesek, bármit el tudnak érni, hiszen a fellépésük mindenkit levesznek a lábáról. Épp ezért tényleg azt gondolják, hogy, amit megígérnek, az úgy is lesz… De ha közben talál valami élvezetesebb elfoglaltságot, akkor már el is felejti, amit ígért.