A legenergikusabb csillagjegyeknek azonos a hajtóereje

Vajon mitől van az, hogy bizonyos zodiákusok szülöttei kifejezetten kényelmesek, míg mások egy percig nem tudnak megülni egy helyben? A válasz a csillagok állásában keresendő.

A legaktívabb, legenergikusabb csillagjegyek mindig tettre készek, állandóan új célokat tűznek ki, és neki is fognak a megvalósításuknak. Ők nem tétlenkednek, utálnak várakozni, hajtja őket a belső motorjuk. Ezek a csillagjegyek ugyanis a saját egójukból táplálkoznak, vagyis öngerjesztőek.

Energikus Csillagjegyek 1
Forrás: unsplash.com

Újra és újra bizonyítani akarnak, ami nem feltétlenül rossz dolog, hiszen magukkal szemben emelték magasra a lécet. Szeretik a kihívásokat, a változásokat és meg is ragadják ennek lehetőségét, még akkor is, ha ezzel túlterhelik magukat. Szeretnek a középpontban lenni az elért eredményeikkel, és büszkén mutatni, mit vittek véghez. Ezekkel a tettekkel azonban nemcsak magukat szolgálják, gyakran másoknak is jót tesznek. Annak ellenére, hogy némi nárcisztikusság adja az üzemanyagot, nem irigyek, és szeretik megosztani, amijük van, hiszen tudják, hogy a boldogság, a siker semmit sem ér, ha nincs kivel kiélvezniük.

A Kos mindig előre néz, hajtja a tettvágy, akár meggondolatlan dolgokra is képes, hogy elérje célját. Először cselekszik, utána gondolkodik. Viszont képes arra, hogy ha hibázik, abból a helyzetből is erőt merítsen és a pillanatnyi kudarc gyors legyőzése inspirálja tovább. Így egy-kettőre eléri, amit akar, és már a tekintetét a következő kihívásra szegezi.

A Szűz jó szervező, szereti mások problémáját is megoldani, miközben örül, hogy ezzel ő kerül a középpontba. Rendkívül energikus, akár éjszaka is azon kattog alvás helyett, hogy miként oldja meg a rá háruló feladatokat. Nem ismer lehetetlent, gyorsan épít ki kapcsolatokat és jól kommunikál. Ez mind hozzásegíti a győzelemhez.

A Skorpió energiái a Koséhoz hasonlóan képes mindent félresöpörni. Vad és energikus csillagjegy, aki nem tűri az ellentmondást vagy a sikertelenséget. Bizonyos helyzetekben képes másokat is bántani, „megmarni”, hogy figyelmeztessen: ez az én asztalom, és nekem van igazam. A Skorpió irányító típus, uralni akarja a helyzetet, és ezért nem rest beáldozni bármennyi plusz energiát.

A Bak nagyon tevékeny csillagjegy. Sokkal békésebb, mint a fentiek, szeret precízen mindent eltervezni, összeírja a dolgokat, előre gondolkodik és felkészül a legtöbb alternatívára. Az ő motorja tehát a kudarc elkerülése, a pontos szervezés és kivitelezés. Nem lustálkodik, állandóan építi a céljait és el is éri azokat.

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Hűtsd le magad egy vegán kapros töklevessel!