Barion Pixel A 4 legodaadóbb csillagjegy. Közéjük tartozol? – Coloré

A 4 legodaadóbb csillagjegy. Közéjük tartozol?

2021. 07. 09.

Senki sem szereti hálátlan emberekkel, pláne érdek barátokkal körbe venni magát, ezért nem árt tudni, az asztrológia szerint, mely csillagzat alatt születettek a leghálásabbak.

Az emberi kapcsolatokban sok tényező fontos, az alapvető, amit mindenki keres, az a szeretet, elfogadás és tisztelet. Legyen szó barátságról vagy szerelemről, amit befektetünk, azt szeretjük is viszont kapni, és nem számításból vagy érdekből, hanem mert jól esik, és jó érzés attól kapni, aki számunkra is fontos.

Halas Csillagjegy
Forrás: unsplash.com

Vannak zodiákusok, akik annyira nárcisztikusak, hogy képtelenek a maguk szükségletei elé helyezni bárkit vagy bármit. Ha maximálisan odaadó és figyelmes társakra vágysz, jobb, ha nem választasz Kost, Mérleget, Nyilast vagy Skorpiót, mert bár nagyon tudnak szeretni, ritkán kötnek kompromisszumot. A leghálásabb csillagjegyeket tehát mások között keresd!

Az Ikrek nagyon jók a hálában, a viszonzásban és az odaadásban, annak ellenére, hogy elég fejlett a kritizáló készségük. Ha valakitől segítséget kapnak, pláne úgy, hogy nem is kérték, maximálisan törekednek rá, hogy meghálálják – akár egy idegennel szemben is.

A Rákok serények, előzékenyek, szorgosak és ez a kapcsolataikban is kamatozik. Alázatosak, mindig kiállnak azok mellett, akiket szeretnek, és nem csak szavakkal fejezik ki a hálájukat. A Rákokkal öröm az időtöltés és hosszú távú barátságok fenntartására képesek, mert nem a saját érdekeiket helyezik az előtérbe.

A Bikák elég erős jellemek, határozottak, olykor hivalkodóak is, ennek ellenére nagyon tudják értékelni, ha valaki mellettük áll, esetleg kisegíti őket egy szorult helyzetből. Akkor aztán páratlan erejüket és bátorságukat a kapcsolat szolgálatába állítják és tűzön-vízen át kiállnak a bajtársukért.

A Szüzekkel sokszor nem könnyű, makacs, határozott személyiségek, és szeretik, ha nekik van igazuk, ugyanakkor nagyon is odaadóak. A Szüzek az utolsó fillérjeikkel is segítenék a barátaikat, a családtagjaikat és minden erejükkel azon vannak, hogy másokat támogassanak. Akár idegeneket is kihúznak a bajból, ha azt látják, hogy rászorulnak és megérdemlik.