Barion Pixel Jobb, ha ezek a csillagjegyek nyáron kerülik egymást – Coloré

Jobb, ha ezek a csillagjegyek nyáron kerülik egymást

2021. 07. 08.

Bizonyos zodiákusok nem jönnek ki jól egymással, és ez nyáron csak felerősödik, mert a nap erős sugárzása és az éjszakai telihold katasztrofális helyzeteket okozhat.

Bár vannak, akik azt szeretnék, hogy mindenki szeresse és elfogadja őket, ez nem mindig kivitelezhető.

Csillagjegyek Kapcsolat
Forrás: unsplash.com

Minél karakteresebb a csillagjegyünk, annál valószínűbb, hogy szélsőséges érzelmeket váltunk ki másokból és a környezetünkből. Ezt persze hangolja az aszcendensünk és a neveltetésünk is, de vannak csillagjegyek, melyek általánosan taszítják egymást. Jó erre odafigyelni a nyári hónapokban, hogy elkerüljük a konfliktusokat a nyaraláson vagy a bulik alkalmával.

A Kos határozott, irányító személyisége összeütközésbe kerülhet a Nyilassal és a Skorpióval. A Nyilas könnyen vitatkozhat egy-egy program eldöntését illetően, míg a Skorpió a nyári melegben teljesen begőzöl, ha szerelemről van szó. Talán ezért is jobb őket békén hagyni ilyen kérdésekben. A Kos a legjobban teszi, ha békésebb jegyekkel tervezi a nyaralását.

Az Ikrek jó, ha a Bika és Bak jegyűek társaságát passzolja a vakáció idejére. Az Ikrek szeret fecsegni, pletykálni, kritizálni, míg a Bika ezt nagyon meg tudja unni, a Bak pedig makacsul tud ragaszkodni dolgokhoz.

A Szűz az Oroszlánnal és a Rákkal számíthat heves vitákra. A Rák mindenkihez ragaszkodó, kedves személyisége egy idő után a Szűz agyára mehet, az Oroszlánnal pedig állandóan versengenek, így képtelenek dűlőre jutni, hogy merre is utazzanak például.

A Vízöntő és a Mérleg sem számíthat sok jóra együtt, ahogy a Halak és a Kos páros sem, ezek a jegyek teljes ellentétei egymásnak, ezért ha összekerülnek a nyaralás időszakára, annak napfény helyett vihar lesz a vége.