Barion Pixel A horoszkópod megmutatja, igazán „örök” lesz-e az örök barátod – Coloré

A horoszkópod megmutatja, igazán „örök” lesz-e az örök barátod

2021. 07. 15.

A csillagainkban az is meg van írva, hogy ki alkalmas számunkra legjobb barátnak.

Nem minden barátság örök, hiszen van, hogy bizonyos életszakaszban valakivel sülve-főve együtt vagyunk, aztán egyszer csak, különösebb ok nélkül megszakad ez a kötelék. Természetes, hogy az emberek változnak, nem feltétlenül ugyanazok a meghatározó értékeink és elveink kamaszkorban, mint felnőttként, vagy már családos emberként.

Csillagjegyek Baratsag 1
Forrás: unsplash.com

Ugyanakkor mindig szükségünk van szövetségesekre, akikkel jóban-rosszban átvészelhetjük az élet hullámvölgyeit és, akikkel jó esetben humorral tudjuk kezelni egymás problémáit is. A zodiákusok között vannak nagy ellentétek és persze olyan párosítások is, melyek különösen vonzzák egymást.

Nézzük, kivel érdemes örök barátságban gondolkodnunk!

A Szűz és a Bak remek párosítás, mivel a precíz és szabálykövető Szűz megérti a határozott és komoly Bakot. Mindkét jegy következetes, és amit elhatároz, azt véghez is viszi. Ritkán tántoríthatóak el a céljaiktól, így együtt bárkivel szemben tarolnak.

A Vízöntő elképesztően sokat örlődik. Mielőtt meghoz egy döntést, a Mérleghez hasonlóan minden oldalról megvizsgálja a témát. Ennek ellenére nem a Mérleg az ő szövetségese, sokkal inkább a lazább és cserfes Ikrek, aki mindenre nyitott, imád beszélgetni és mások bajait is megoldani. Mivel mindkét jegy szereti a spontán ötleteket és a vidámságot, jó barátságot építhetnek ki.

A Kos és a Mérleg a szerelemben sokszor katasztrofális helyzetet tud összehozni, de baráti szövetségként jól működhetnek. A Mérleg kissé kimért, diplomatikus, néha távolságtartó, ugyanakkor kreatív és jó szervező. A Kos impulzív személyiségével remekül kiegészíthetik egymást. Mindketten élvezik a kihívásokat és a kalandokat.

A Halak egy kreatív, sokszor csöndesebb, visszahúzódóbb, álmodozó személyiség, akinek éppen ezért van szüksége egy Nyilas barátságára. A Nyilasok ajtókat nyitnak meg a Halak előtt, és személyiségükkel bátorítják is őket, hogy új dolgokat merjenek kipróbálni.

Az Oroszlán és a Skorpió sokban különbözik, de mindkét jegy erős, uralkodó és kissé egocentrikus. Mivel az Oroszlán mindezt nyugalommal, lassú határozottsággal teszi, jó hatással lehet az impulzív Skorpióra, aki néha meggondolatlanul ugrik bele dolgokba. Ha ez a két jegy egy közös ügyért lép fel, azt általában siker koronázza.

Bika lassan megnyíló személyiség, akit taszítanak a túl impulzív jegyek, akik pl. lerohanják egy társas eseményen. A Rákot nem zavarja a Bika nehezen feloldódó jelleme, sőt, érzékeny, érzelmes és együttérző mivolta átsegíti a Bikát a kezdeti nehézségeken. Még akár szerelem is szövődhet közöttük.