Barion Pixel 3 csillagjegy, akikből tökéletes szülők lesznek – Coloré

3 csillagjegy, akikből tökéletes szülők lesznek

2021. 10. 13.

Mitől lesz valaki jó szülő? A szeretet, a gondoskodás, a felelősségteljes magatartás és a motiválni tudás mindenképp fontos tulajdonságok. Vajon ezeket meghatározhatja, hogy mely csillagzat alatt születtünk?

Tökéletes szülő nem létezik, mint ahogy tökéletes ember sem. A modern gyermeknevelési könyvek szerint, ha “elég jó” szülő valaki, az már éppen elég.

Csillagjegy Legjobb Szulok
Forrás: Unsplash

Egy szülőnek nem könnyű manapság, a felgyorsult világban kell helytállnia munka terén, a párkapcsolatában, a szociális hálójában és mindezek mellé a gyermeknevelésben, ami mind közül a legcombosabb feladat. Nagy adag empátiára, türelemre, kreativitásra, humorérzékre és akaraterőre van szükség ahhoz, hogy az apróságokból felelősségteljes, tudatos felnőtteket neveljünk. Ráadásul a mai technológiai fejlődés kicsit ellenünk is dolgozik, teljesen eltűntek a hagyományos értékek és a klasszikus játékok. Felborult a gyerekek fejlődésmenete, korábban érnek, előbb tudnak mobilon görgetni, mint járni, és ha egyszer belekóstolnak a virtuális dolgok ízébe, onnantól nehéz őket megfogni régi játékokkal…

Az, hogy valaki mennyire lesz jó szülő, nagyban a hozzáállása határozza meg, a nyitottsága, türelme, találékonysága és a mély elköteleződése a gyermeke iránt. Némelyik csillagjegyben ezek hatványozottan megvannak, így ők könnyebben vehetik az akadályokat a gyereknevelésben, de persze ez nem azt jelenti, hogy a többi zodiákus felsülne hosszú távon a kihívásokban.

Kos: Leggyakrabban felsorolt tulajdonságaik, hogy forrófejűek, impulzívak és energikusak. De ezek a dolgok pozitív irányba is fordulhatnak, ha megvan a kellő motiváció. Egy Kos szülő tűzön-vízen át megóvja gyermekét, mindenben támogatja és tolja előre. Nem ismer lehetetlent, de nem árt ha van mellette egy fékező jegyű pár, aki ellensúlyozza a nagy igyekezetet, hogy ne tiporjon át másokon.

Bika: Bonyolult lelkivilágú csillagjegy, sokszor makacs és önfejű, ám maximálisan gondoskodó és elhalmozó. Mindent igyekszik előteremteni szeretteinek, erőn felül vállal, ha arról van szó, hogy ne szenvedjen valaki hiányt körülötte. Határozott és célratörő a gyermeknevelésben, emiatt viszont nehezen ismeri el, ha hibázik.

Rák: A jegy szülöttei nagyon családcentrikusak, kreatívak, oltalmazók. Néha kicsit lassúak és nem reagálnak elég gyorsan, de hosszú távon mindenképp célba érnek. Apránként építik fel gyermekük személyiségét, szépen előteremtenek számára mindent, ami kell a nyugodt, biztonságos élethez.

0 /eletmod/ezoteria/3-csillagjegy-akikbol-tokeletes-szulok-lesznek/