Barion Pixel Bosszúálló csillagjegyek, akik nem ismerik a megbocsátást – Coloré

Bosszúálló csillagjegyek, akik nem ismerik a megbocsátást

2021. 10. 18.

Manapság a közösségi média színterein folyamatosan megy az adok-kapok, az emberek úgy bántják a másikat, mintha nem lenne súlya a dolgoknak.

A megbocsátás emberi tulajdonság, amit az érintettnek legfőképp maga miatt kellene megtennie, hogy helyreálljon a lelki békéje. Nem pedig a másik miatt.

Csillagjegyek 1
Forrás: Unsplash

Ezzel nem felejtjük el a dolgokat, de hagyjuk, hogy ne képezze az életünk részét, ne mérgezzen tovább, tehát a megbocsátással valahol el is engedünk. Ez viszont sokaknak nem megy, főleg hogy pillanatok alatt felkorbácsolhatóak a kedélyek a fent vázolt dolgok miatt. Ha ráadásul kifogunk egy bosszúból jeles csillagjegyet, aki nem akar, és nem is tud megbocsátani, akkor nehéz időszak elé nézünk.

Skorpió. Az a baj a zodiákus szülötteivel, hogy tényleg nem ismerik azt a fogalmat, hogy elengedés. És imádnak bosszút állni, vérre szomjaznak, élteti őket, ha visszaadhatnak valamit. Nem véletlenül rendelkeznek méregtövissel. Egy Skorpió ráadásul a végletekig küzd, akkor is, ha ráébred, hogy hibázott. Ha kell, ő is belepusztul a bosszújába, de nem hagyja a másikat elmenni.

Mérleg. Ez a jegy az igazságérzete miatt törekszik az egyensúlyra, és amíg az helyre nem billent, addig nem hagyja annyiban a dolgokat. A bosszúállás számára elvi kérdés, ami valahol a számla kiegyenlítése. Ha ez megtörtént, és a másik megbűnhődött, akkor elengedi a dolgot.

Kos. Sosem felejt és rendíthetetlen. Ha valaki nála hibázik és elveszti benne a bizalmát, akkor örökre bevési azt az emlékezetébe. Nincs második esély, nincs megbocsátás. Rideggé és elutasítóvá válik, ha pedig nagy a sérelme, olyan bosszút áll, ami elemi erővel szántja fel a világ mindenséget.

Rák. A békés és családcentrikus jegy akkor veszíti el a türelmét és a hitét, ha szeretteit bántja valaki. Akkor aztán alaposan kidolgozott stratégiával, lépésenként, nem hirtelen haragból, de megbosszulja, amit ellene tettek.

Bika. Az erős és határozott jegy nem szereti ha megsértik. Képes a megbocsátásra, de ahhoz sok idő, kitartás és fajsúlyos gesztusok kellenek a másik részéről. Ha pedig mégis elszabadul a haragja, akkor teljes erejével nekiront a másik félnek és eltiporja. A Bikának ugyanakkor van méltósága, tehát csak végső esetben áll bosszút…

0 /eletmod/ezoteria/bosszuallo-csillagjegyek-akik-nem-ismerik-a-megbocsatast/