Barion Pixel 4 csillagjegy, akik még a legnagyobb mélypontokból is képesek felállni – Coloré

4 csillagjegy, akik még a legnagyobb mélypontokból is képesek felállni

2021. 10. 15.

Egy-egy veszteség, kudarc, trauma után nagyon nehéz az embernek új erőre kapnia és tovább élnie az életét, vagy akár felvenni a kesztyűt és harcolnia.

Mindenkinek az életében vannak nehézségek, mélypontok és mindenkinek a saját problémája a legnagyobb.

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Más megküzdést kívánnak a mindennapi problémák és mást a szerelmi bánat. Az életben folyamatosan harcokat kell vívnunk, hol a magánéletben, hol a karrierünkben, hol anyagi téren, hol az egészségünket illetően. Óhatatlan, hogy jönnek mélypontok, ahonnan azt érezzük, nincs kiút és képtelenek vagyunk folytatni…

Küzdeni sokszor nehéz, de megéri, mert egy életünk van. Nem mindig látjuk, mi a sorsunk célja egy-egy katasztrófával, mit kell megtanulnunk belőle. Egy pofon, egy elkaszálás az élet bármilyen területén azt sugallhatja, hogy vesztettünk. Előfordulhat, hogy olyan elemeket is tartalmaznak ezek a nehézségek, amiket akkor épp nem látunk, és nagyobb változást kell elhoznunk a világba, nagyobb energiákat kell mozgásba hoznunk, hogy kiderüljön mire is vagyunk képesek.

Mindenkiben ott az erő és a lehetőség, hogy felálljon és küzdjön. Bizonyos csillagjegy pedig extrán meg vannak áldva tettvággyal, így ők nagyon kevés időt hajlandóak a padlón tölteni. Sőt, mielőbb keresik az utakat és a megoldást, hogy kilábaljanak a nehéz helyzetből.

Kos. Páratlan harcosok, tele energiával és fel nem adással. Egy Kost percekre a padlóra lehet küldeni, mert nagyon érzelmesek és hirtelen haragúak, de emellett remek stratégisták is. Nem nyugszanak, míg meg nem találják a megoldást a problémáikra, és ha látják a célt tűzön-vízen keresztül kitartanak és mindent megmozgatnak, hogy elhozzák a változást.

Skorpió. A jegy szülöttei dacosak és nem ismernek lehetetlent. Ha megbántják őket, vagy ki akarják iktatni, akkor átmenetileg visszahúzódnak a rejtekükbe, majd megsokszorozódott erővel lendülnek támadásba. Szúrnak és döfnek, nem tűrik el, hogy eltiporják őket. A végsőkig küzdenek és ehhez megtalálják a szövetségeseiket is.

Nyilas. A zodiákus képviselőit nem könnyen lehet térdre kényszeríteni, hiszen a végsőkig kitartanak és “nyilazzák” az ellenséget, ami lehet egy élethelyzet vagy személy, aki ellen fel kell, hogy vegyék a kesztyűt. Mint a harcos kentaurok, talán megrogynak, de a szemük máris keresi a kivezető utat.

Oroszlán. A magabiztos és határozott Oroszlán sem sebezhetetlen, bár nehezen ismeri el, ha mélypontra kerül. Büszke és hűvös, inkább magában küzd meg a problémákkal, nem tárja a külvilág felé a szenvedését. Nem nyugszik bele a vereségbe, megfontoltan és jól átgondoltan keres megoldást, majd harcba lendül.