Barion Pixel 4 csillagjegy, amely legszívesebben folyton csak enne – Coloré

4 csillagjegy, amely legszívesebben folyton csak enne

2021. 09. 26.

Ahogy sok minden más, úgy az evés szeretete szerint is csoportosíthatjuk a csillagjegyeket: egyesek számára az étkezés csak egy kipipálandó feladat a sok közül, míg másoknak komoly erőfeszítésébe kerül ellenállni a kísértésnek, és felhagyni a nassolással.

Horoszkópunk tehát befolyásolja mértéktartásunkat is, na de hogy melyikünk a szerencsésebb, nehéz eldönteni: azok, akik nehezen mondanak nemet az evésre, minden bizonnyal rengeteg gasztronómiai élménnyel gazdagodnak életük során, ugyanakkor számolniuk kell azzal is, hogy ez a kilóik számában is megmutatkozhat.

Csillagjegyek, amelyek legszívesebben folyton csak ennének

Bika

A Bika kitartása és elszántsága legendás, emiatt az ember azt gondolná, őt aztán lehetetlen eltéríteni, ha belekezd valamilyen diétába. Ez alapvetően így is van, ám ha a vágy az édesség vagy valamilyen számára kedvelt eleség után befészkeli magát a gondolataiba, addig nem tud tőle szabadulni, ameddig nem enged a csábításnak.

Eves 1
Fotó: Shutterstock/Puzzlepix

Ha pedig már belekezdett, egyszerűen nem tud megálljt parancsolni ösztöneinek. A Bika (és a Nyilas) a zodiákus legnagyobb ínyencei, akiknek tényleg igazi örömforrás az evés, vagyis nemcsak azért ülnek asztalhoz, mert valamit enni kell, hanem az ízek élvezetéért.

Nyilas

A Nyilas uralkodó bolygója a Jupiter, ami hajlamosít a túlzásra, a könnyelműségre. Ez az élet több területén is megmutatkozik, beleértve az evést is. És akkor még nem említettük a Nyilas ösztönösen kíváncsi természetét, ami újra és újra felfedezésre sarkallja a gasztronómia területén is.

Eves 2
Fotó: Shutterstock/Puzzlepix

Ha pedig valami elnyeri a tetszését, arra nehezen tud nemet mondani. Igazi gourmet, akinek egy finom étel bármilyen tárgynál nagyobb örömet okoz. Addig a reggele sem az igazi, amíg nem ihat egy finom kávét, aminek az íze mellett az illatát sem tudja soha megunni.

Vízöntő

Ha valakit, akkor a Vízöntőt komolyan megviseli, ha nem ehet azt és annyit, amennyit kíván. Már annak puszta gondolata is elborzasztja, hogy valaki megpróbálja őt korlátozni vagy szabályozni, ezért a szigorú diéták nála abszolút tiltólistásak.

Eves 4
Fotó: Shutterstock/Puzzlepix

A Vízöntő csillagjegy szülöttei szabad szellemek, akik az étkezésben is ösztöneiket követik, még akkor is, ha azok mást diktálnak nekik, mint a táplálkozástudományi szakemberek.

Mivel a Vízöntőre nagy hatással van a hirtelenkedésre buzdító Uránusz, így voltaképp meg is van a magyarázat, miért tör rá sokszor lehetetlen időpontban az éhség, és hogy miért rajong olyan ételpárosításokért, amelyeket mások messzire elkerülnek.

Halak

A Halak étvágya alapvetően nem nagy, egészen addig, míg ki nem billentik érzelmi egyensúlyából. Ilyenkor hajlamos nassolásba menekülni. A helyzetet pedig csak bonyolítja, hogy gyakran a csillagjegy szülötte maga sem tudja, mi bántja a lelkét, egyszer csak azon kapja magát, hogy megállás nélkül majszol valamit.

Eves 5
Fotó: Shutterstock/Puzzlepix

Amikor éppen érzelmi hullámvasúton ül, mindig gondoskodik arról, hogy legyen a keze ügyében valami finomság – a táskájában, az íróasztal fiókjában, az autóban.

A Halaknak többnyire nem a főétkezésekkor kell(ene) figyelni a mértékre, sokkal inkább arra, hogy ne essen a zugevés csapdájába. Ahhoz, hogy jó formában legyen, fogyókúra helyett fontosabb, hogy rendbe tegye a lelkét, hiszen a belső harmónia kívül is megmutatkozik.

Borítókép forrása: Shutterstock/Puzzlepix

0 /eletmod/ezoteria/4-csillagjegy-aki-legszivesebben-folyton-csak-enne/