5 csillagjegy, amely verhetetlen az ágyban

2021. 09. 01.

Vajon melyik csillagjegynek jár a legszenvedélyesebb szerető cím? Ki a leginkább kísérletező típus és kinek a mindene az előjáték? Ha szenvedélyes szexuális élményekre vágysz, az alábbi listán megtalálod a válaszokat.

Oly sok más mellett a születési horoszkóp a szenvedélyességet is nagyban meghatározza, ez alapján jó pár olyan csillagjegy akad a zodiákusban, akikkel garantált a felejthetetlen szexuális élmény. Ismerd meg hát az igazi lepedőakrobatákat!

A skorpió a legszenvedélyesebb szerető

A skorpió neve egyet jelent a szexualitással, aki szinte bármikor és bárhol kapható a testi örömökre. A jegy szülötteinek megjelenésében van valami vonzó, valami titokzatos, ami miatt örökre bevésődnek mások fejébe, sőt, kifejezetten kedvükre való, ha valaki töri magát azért, hogy kegyeikbe férkőzzön. Lenyűgöző partnerek hálószobán innen és túl, emiatt sokaknak adhatnának leckét abból, milyen is a szenvedélyes szerelem. Tény és való, hogy időnként annyira elragadja őket a vágy, hogy az előjátékra szemernyi türelmük sem marad, helyette azonnal a lényegre térnek, hogy mihamarabb csúcsra jussanak.

Az oroszlán kiváló szexuális partner

Az oroszlánról él egy olyan kép a többség fejében, miszerint a jegy szülöttei önzőek, egoisták, és kizárólag a saját örömükre koncentrálnak, ám ez óriási tévedés. Az oroszlán kiváló szexuális partner, akit fűt a vadászösztön, ha pedig kiszemel magának valakit, akkor azt ellenállhatatlan kisugárzásának köszönhetően többnyire meg is szerzi. Előszeretettel kísérletezik az ágyban, és addig nem csillapodik benne a szenvedély, amíg meg nem győződik róla, hogy a másiknak is éppoly élvezetes volt az együttlét, mint neki.

Csillagjegy Az Agyban 1
Shutterstock

A mérleg a szexualitásban is a harmóniára törekszik

A mérlegek sem véletlenül kerültek fel listánkra, hiszen náluk figyelmesebb és érzelmesebb szeretőt keresve sem találhatnánk. Egyszerre romantikus és szexi alkat, aki szintén szívesen kísérletezik, és mindig nyitott az új és izgalmas dolgokra. A mérleg emellett azon csillagjegyek közé tartozik, aki számára az érzelmi kötelék legalább olyan fontos, mint a testi vonzalom. Ahogy az élet minden területén, úgy a szexualitásban is a harmóniára és a kiegyensúlyozottságra törekszik, nemcsak azt imádja, ha őt kényeztetik, hanem az is a mennyekbe repíti, ha ő járhat kiszemeltje kedvében.

A kos a hálószobában is irányítani akar

Rendkívül erőteljes és határozott személyiség, ezen tulajdonságait pedig természetesen a hálószobába is magával viszi. A kos mindazok szemében vonzó csillagjegy, akik szeretik, ha partnerük kezében van az irányítás. Márpedig a kosok soha ki nem adnák ezt kezükből. Ezen kívül az a hír járja róluk, hogy ők csókolnak a legszenvedélyesebben az összes csillagjegy közül, türelmetlenségük azonban gyakran felülírja a romantikát. Ha olyan szenvedélyes partnerre vágysz, akit könnyen elkap a hév, a kossal lenyűgöző élményekre számíthatsz.

A bika szívét-lelkét beleadja az együttlétbe

A bikák rendkívül érzékiek, megspékelve mindezt egy jó nagy adag szexuális étvággyal. Szenvedélyes és odaadó szeretők, ám csak akkor élvezik igazán az együttlétet, ha érzelmeket is táplálnak partnerük iránt. Nem az egyéjszakás kalandok hívei, számukra elemi szükséglet, hogy kiszemeltjük a lelküket is megérintse. Nem szeretnek kapkodni, helyette mindennek megadják a módját, így abszolút imádják a hosszúra nyúlt előjátékot vagy az együttlétet követő összebújást.

Borítókép forrása: Shutterstock