Ilyenek valójában a Mérlegek

2020. 11. 24.

Stílusosak, társaságkedvelők, nem tudnak dönteni … ez a Mérleg. Akár egy Mérleg a kiszemelted, akár barátságot köttök egymással, vagy éppen te vagy egy Mérleg, beszéljünk a legfontosabb tulajdonságokról.

Az állatöv minden jele személyiségi jegyekkel és archetipikus vonásokkal társul. Nézzük sorra a sztereotípiákat, amelyeket gyakran társítunk a Mérleghez.

ezoteria 3

Egy gyors figyelmeztetés: mielőtt tovább olvasnád, kérjük, emlékezz az első asztrológiai parancsolatra: ne használj általánosításokat, és tudd, hogy szó szerint bármelyik jegy bármilyen tulajdonsággal bírhat. Egyszerűen ezek társulnak a Mérleg barátainkhoz leggyakrabban. Ezen tulajdonságok megtestesítésének módja személyenként is változik.

A Mérleg a Vénusz által irányított állatöv. A Vénusznak (a szeretet, a harmónia, a művészet és a szépség bolygója) köszönhetően a Mérleg kiválóan közvetít, emberkedvelő és gyorsan észreveszi az igazságtalanságot.

A mérlegeket gyakran sztereotípiák szerint az állatöv luxust kedvelőjének tartják. Az igazság? A Mérleg keresi a szépséget és a harmóniát, de tudja azt is, hogy mindenki megérdemli a boldogságot. Logikus hát, hogy a Mérleget az igazságosság mérlegével ábrázolják. A Mérleg hisz a békében, a szeretetben mindenki számára. Ismétlem: igazságosság mindenkinek. Mindenkinek. Nincsenek kivételek.

A Vénusz által irányított Mérlegek szerelmesek, nem harcosok. A Vénusz által uralkodott másik jeggyel, a Bikával ellentétben, a Mérlegek ugyanolyan szívesen kacérkodnak és randevúznak, mint ahogy szeretnek lehorgonyozni. Ez a légelemnek köszönhető. A levegő dinamikus: szeret mozogni és beszélgetni. Nagyon. A Mérlegek társasabb lények, mint a jellegzetes Bika, vagyis a Mérleg ideális randija éjszakai városnézéssel, új emberekkel való találkozással és a legjobb éttermekben való megfordulással telik. A mérlegeknek tetszenek a finom dolgok az életben, és képesek arra is, hogy emlékezzenek mindenki nevére és élettörténetére, akivel találkoznak. Nyerj meg egy Mérleget a művészetről, a finom ételekről és borokról, valamint a társadalmi igazságosságról beszélgetve. A bukás? A mérleg híres a határozatlanságáról. Ez azt jelenti, hogy lehet, hogy utat kell mutass számára. Légy merész és tedd meg az első lépést, válaszd ki az éttermet, és emeld a dolgokat a következő szintre. Ellenkező esetben a Mérleg barát zónában marad.

A tipikus Mérlegnek számtalan ismerőse van, de csak néhány közeli barátja. Miután valóban megbarátkozol egy Mérleggel, egy életre szóló barátot tudhatsz magadénak. Vénusz jellegük híressé teszi a konfliktusok elkerülését. Ez azt jelenti, hogy a Mérleg barátság drámamentes zóna. Lehet, hogy neked kell rámenősebbnek lenned – telefonálnod és terveket készíteni.

Képek forrása: pixabay.com