Válassz csillagjegyet!

Horoszkóp mindenkinek! Nézd meg napi horoszkópodat most! Karrier, szerelem, pénz, párkapcsolat kérdésekben itt találhatsz választ! Kíváncsi vagy, mit üzennek a csillagok? Lesd meg heti horoszkóp előrejelzésünket is, így semmi sem maradhat titokban előtted.

Napi
2021-09-17

Ha azon kapod magad, hogy elérhetetlen dolgok után vágyakozol, akkor talán a fontossági listáddal lehet probléma. Pihenj rá egyet, és gondold át, mi a vágyaid motorja! 

Heti
37. hét

Ezen a héten sikert arathatsz, ezért ne felejtsd el a kedvenc outfitedet felvenni, fújni egyet-kettőt a kedvenc parfümödből, még mindig nyári lázban égve. Talán furcsa jelzéseket kaphatsz a kiszemeltedtől, főleg a hét közepén, de próbálj földhözragadt maradni. 

Havi
Szeptember

Ez lehet a legproduktívabb hónap az évben számodra. Egészen 22-ig nagy késztetést érzel, hogy mindent rendszerezz magad körül, és még jobban ügyelni tudsz a részletekre a feladataid elejétől a végéig, mint valaha.

Ha van egy konkrét terv a fejedben, akkor a mostani Újholddal vágj bele a projektbe. Akár kicsi, akár nagy, megtalálod a saját ütemedet, és már a munkád első szakaszaiban is erős támogatásra lelsz. A élet igencsak intenzívvé válik a Vénusznak köszönhetően. Az érzéseid elmélyülhetnek, és az erőteljes érzelmek egész skáláját átélheted ebben a hónapban. Ez egy jó idő, hogy szabadjára engedd a vágyaid, és hogy hagyd hogy ők vezessenek. Mi az, amit legjobban szeretnél a szívedben? Szerezd meg!