Barion Pixel Ők a legnyugodtabb csillagjegyek – és az okuk is megvan rá – Coloré

Ők a legnyugodtabb csillagjegyek – és az okuk is megvan rá

2023. 11. 15.

Vannak csillagjegyek, akiket semmivel sem lehet kihozni a sodrukból, és egy vitában sem emelik fel a hangjukat.

Ismerünk embereket, akik a legkisebb stresszre vagy vitás helyzetre is durván, indulatosan reagálnak. Ők valósággal felrobbannak, míg mások pont ellentétesen működnek. A csillagjegyünk befolyásolhatja – mint ahogy személyiségünk sok más aspektusát – hogy miként rendezzük a problémás helyzeteket. Mivel minden jegyet más-más mód vezérel, egyesek csak tajtékzó módokat találnak energiájuk kifejezésére, míg mások produktívabb útra képesek terelni érzelmeiket.

Halak

Amikor a dolgok felforrósodnak például a csoportos csevegésben, a Halak nyugtató energiákat tudnak hozni, empatikus és határtalannak tűnő türelemmel csillapítják a hullámokat. Velük képtelenség veszekedni, ezért egy túlfűtött csillagjegy nem is tud velük mit kezdeni, mert nem tudja kiadni magából olaszosan a problémát.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Rák

A Hold által irányított Rákok erős érzelmi radarja egy mérföld távolságból is képes észlelni a lelki zűrzavart. Az ember lelkét megragadva szép szavakkal és figyelmes hozzáállással nyugtatnak meg másokat is.

Mérleg

A harmónia és egyensúly őrzőjeként a Mérleg általában a csoportok békefenntartója. Számukra nem minden fekete-fehér, és akár hajlandók hangot adni a kételyeknek is, ha az segít megőrizni a békét.

Bika

Földi jegyként ragaszkodnak a saját útjukhoz, és nem hagyják könnyen összezavarni magukat a körülöttük élők véleménye által. Míg néha a diplomatikus hozzáállásuk hátránynak tűnik, kedves szavaik valójában megmenthetnek másokat egy nehéz napon.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Vízöntő

Ők nem fognak beleállni a csoportos drámázásba, felülkerekednek a hisztin. Nyugodtságuk már-már átcsap hűvösségbe, ignorálásba. Ha valaki nem felel meg az intellektuális kívánalmaiknak, egész egyszerűen levegőnek nézik.

Borítókép forrása: Unsplash