A legjobb nyári sminktrendek, amelyekért mindenki rajongani fog

2021. 05. 10.

Már csak pár hét választ el minket a nyártól, amely nemcsak a ruhák, hanem a sminkek terén is hoz némi úíjtást.

A 2021-es nyári szezon is tartogat egy kis meglepetést, hiszen az elmúlt egy évben keveset kísérletezhettünk az új trendekkel. Most azonban eljött az idő, hogy mindent bepótoljunk és azt is kipróbáljuk, amit eddig nem mertünk.

Smink 2021
Forrás: northfoto.com

Csillogó ajkak

Az elmúlt évek szatén és matt rúzsai után visszatérnek a csillogó, harmatos ajkak, amelyekkel nemcsak dúsabb, hanem üdébb és frissebb hatást tudunk elérni. 2021-ben a rózsaszín, a barack és a nude árnyalataiból lesz érdemes szemezgetni, amelyek egyszerre természetesek és könnyedek. Akárcsak a nyári esték.

Rózsás orcák

Nyáron sokan szeretnek bronzosítót használni, ugyanakkor ebben az évben a pirosítók kerülnek előtérbe. Lehetőleg az orca középső részére vigyünk fel egy keveset, hogy az arcunk teltebbnek tűnjön. Az eper és meggy színek használatával pedig kifejezetten nyári külsőt varázsolhatunk.

Zöldes szemek

Nyáron bátran nyúljunk az élénkebb árnyalatokhoz is, amelyek közül a zöld éli majd aranykorát. Nyitottabb, sugárzóbb és frissebb tekintetet kölcsönöz a viselőjének. A zöld szemekhez pedig egy halvány rózsaszín rúzst válasszunk, hiszen színekből is megárthat a sok.

Ragyogó arcbőr

A nehéz fedésű alapozók helyett válasszunk krémesebb, színezett hidratálókrémet, amelyben fényvisszaverő pigmentek is vannak. Hiszen nincs szebb a ragyogó arcbőrnél, amelyen látni a nyári napsugarak visszaverődését.