Az Instagram leghasznosabb sminktippjei

2021. 02. 25.

Tartogat néhány rafinériát a beauty guruk közösségi oldala.

instagram

Annyi féle sminktippet talál az ember lánya az interneten, hogy válogatni sem könnyű közülünk, arról már nem is beszélve, hogy végigtesztelni azokat évekbe telne. A beauty influenszerek szerencsére helyetted leteszteltek jó néhányat, hogy neked már tényleg csak azokat kelljen, amik bejáratottak és tényleg jól működnek.

Már mutatjuk is a legjobbakat!

Szájceruza helyett

Nincs kéznél szájceruza, csak a kedvenc folyékony rúzsod? Semmi gond, szerezz egy hurkapálcát, gyufát vagy bármilyen vékonyabb fa felületet, és néhány gyors és egyszerű lépésből elkészítheted a tökéletes kontúrvonalat.

Szemnagyítás/szemkicsinyítés

A feketére színezett vízvonal szűkíti a szemeket, és kifejezővé, figyelemfelkeltővé teszi, a fehérre színezett pedig optikailag megnyitja és frissebbé, élénkebbé varázsolja.

Alapozó zoknival

Ha egységes, szépen felvitt alapozási trükköt keresel, haszonosíts újra egy zoknit. Pofonegyszerű, gazdaságos beauty blender alternatíva.

Hajvonal pótlás

Ha összefogott hajjal úgy érzed, nem tetszik a hajvonalad, azaz, ahonnan indul a hajad, ne izgulj, könnyen orvosolhatod a problémát egy olyan szemhéjpúderrel, ami megegyező színű a hajaddal. A videón láthatod, mennyire egyszerű.

https://www.instagram.com/p/BEiyxz5EAEn/

Óriási hullámok hajvasalóval

Nincs szükséged különösebb kézügyességre, sem hajsütőre, hogy tökéletes loknikat kreálj magadnak, elég egy hajvasaló, egy kanyarintás, és már kész is a frizura.

Tusvonal a legegyszerűbben

Ha nem érzed elég biztosnak a tusvonal húzási tudásodat, először pontozd be a szemhéjadat, majd egy stabil vonallal kösd össze.

https://www.instagram.com/p/CLr-s5CnRPy/

Borítókép forrása: Unsplash