Tuza Dorottya cikkei

IQ-szinthez kötném a kommentelés lehetőségét

Tuza Dorottya - 2022.05.18

Ha a buszon odaordítom egy idegennek, hogy szerintem pocsék a haja és ki se menjen így az utcára, jobb esetben “csak” felháborodott mondatokat kapok válaszul, rosszabb esetben felképelnek, én pedig nem védekezhetek azzal, hogy csak elmondtam amit gondolok, ugye? Az interneten közben ez meg valahogy rendben van. Véleménycikk.

Egyedi nászajándékok, ha nem (csak) teli borítékot adnál a nagy napon

Tuza Dorottya - 2022.05.15

Hacsak a pár nem jelzi előre, hogy pénzt szeretne kérni, vagy nincs lista, amiről választhatunk, ha jól ismerem őket, szeretek személyesebb ajándékot adni az esküvő alkalmával. Tudom, hogy ez nehéz, mert nem lehetünk benne biztosak, hogy mire vágynak, de feltúrtam az internetet nászajándék tippek után, hozzáraktam a saját ötleteimet és ez lett belőle.

Találmányok könyve – Ismerd meg a feledésbe merült feltalálókat!

Tuza Dorottya - 2022.05.15

Napelem, nikkel-hidrogén akkumulátorok, drón és számítógépek nélkül aligha tartana ott az emberiség, ahogy ma él. De egyből rá tudnánk vágni, hogy melyiket ki találta fel? A Találmányok könyve ebben segít.

Tollak, csontok és a nadrág – Tiltott divat régen és ma

Tuza Dorottya - 2022.05.14

A trendek jönnek és mennek, évtizedről évtizedre változik az ízlés, és ami egykor menőnek számított, egy kicsivel később már a mellőzött vagy épp ciki kategóriába eshet. De van, amikor a törvények is beleszólnak abba, hogy mit húzunk magunkra az utcán vagy épp otthon, és egy-egy ruhadarab tiltottá válik.

Két év szünet után ismét az ételek szerelmesei lepik el a Millenárist – jön az OTP Gourmet Fesztivál

Tuza Dorottya - 2022.05.14

Ahogy lassacskán visszatér az élet a “normális” kerékvágásba, úgy jelennek meg újra a közelmúltból ismerős programok – két év kihagyás után például visszatér az OTP Gourmet Fesztivál is.

Tuza Dorottya további cikkei