Barion Pixel Nemsokára indul a jegyértékesítés a Coldplay 2024-es budapesti koncertjére – Coloré

Nemsokára indul a jegyértékesítés a Coldplay 2024-es budapesti koncertjére

2023. 07. 25.

2008 után jövőre másodjára érkezik a fővárosba a brit Coldplay.

Múlt hét csütörtökön a Coldplay hazai rajongóinak óriási örömére a brit popegyüttes bejelentette, hogy ismét Magyarországra látogatnak. Kilencedik stúdiólemezüket, a Music of the Spheres-t mutatják be Európa stadionjaiban, és kis hazánk is helyet kapott a turnéban több olyan más város mellett, ahol még sosem, vagy szintén hosszú évek óta nem léptek fel.

2024. június 16-án nézhetjük meg az 1996-ban alakult bandát élőben a Puskás Arénában, a jegyvásárlási felület ma kilenckor nyílik meg a regisztrált tagok számára, akik már kaptak is egy saját kódot ennek az elérésére, a Live Nation-tagok ugyanezt 26-tól tehetik meg, teljeskörű értékesítés pedig 28-tól lesz elérhető.

A Music of the Spheres-turné, mely a nyolcadik lemezbemutató körútjuk, Budapest mellett többek között Bukarestre, Athénba, Lyonba, Rómába, Münchenbe is ellátogat majd. A Dublinban befejeződő, látványosnak ígérkező turnét világszerte dicsérik a rajongók és a kritikusok, 2022-ben az Év Turnéja díjat is elnyerte.

A Chris Martin (Gwyneth Paltrow exférje, Dakota Johnson jelenlegi kedvese) által vezetett Coldplay 1996-os megalakulása óta összesen több mint 80 millió albumot adott el, és olyan slágereket adott a világnak, mint az A Sky Full Of Stars, a Hymn For The Weekend, a Paradise vagy a Viva La Vida.

Borítókép: A Coldplay 2023 júliusában Koppenhágában. Forrás: Ole Jensen / Getty Images