Barion Pixel Mi lenne, ha megmutatnánk olyan ismert embereket, akik együtt élnek a gondjaikkal? – Probléma Hajóssal és Márkóval – Coloré

Mi lenne, ha megmutatnánk olyan ismert embereket, akik együtt élnek a gondjaikkal? – Probléma Hajóssal és Márkóval

2023. 02. 17.

Hajós András és Linczényi Márkó külön-külön zenéltek már, beszéltek podcastban, együtt azonban még nem
– első közös projektjük a Probléma Hajóssal és Márkóval címet viseli.

Sok ismert embernek van problémája, amelyekkel Hajós szerint két dolgot csinálnak, „vagy hakniznak velük, vagy hazudnak és azt mondják, hogy semmi baj, minden szuper!” Utóbbi pedig pont olyan káros Márkó szerint, mint az Instagram, ahol a tökéletes feedet pörgetve selejtesnek, hibásnak érzi magát az ember, ha neki van valami baja. Ez adhatta közös podcastjuk, a Probléma Hajóssal és Márkóval alapötletét, mely elmélyülést, ítélkezésmentességet, megoldáskeresést ígér hétről hétre, és amely első vendége Miller Dávid énekes, színész, műsorvezető volt.

A közel egyórás, zenés betétekkel tarkított adás minden esetben közös dallal zárul, nem hiányzik belőle a humor sem, de alapvetően komoly hangvételű produkcióra számíthat a néző. A Dáviddal készült epizódban többek között szó esett a szorongásról, megfelelési kényszerről, meztelen filmjelenetről, szakításról és kényszerességről is. A Probléma Hajóssal és Márkóval második adásában Sisi, a fiatal hiphop előadó ült le beszélgetni, és előkerült témaként az ADHD, a marihuánafogyasztás és a képmutatás is. A harmadik epizód vendége Járai Máté színész volt, aki elmondása szerint „egyszerűen képtelen nemet mondani, mindenkinek meg akar felelni, ezzel pedig mások gyakran visszaélnek„.

A Probléma Hajóssal és Márkóval minden szombaton jelenik meg podcast és videós formában.