Barion Pixel Kepes Andrással kezd az Unicef „Így lettem”-jének 2. évada – Coloré

Kepes Andrással kezd az Unicef „Így lettem”-jének 2. évada

2022. 06. 11.

Az Unicef Magyarország által indított podcast- és videósorozatot annyira szerették a hallgatók és a nézők, hogy nem volt kérdés, megújítsák-e egy második évadra.

Gyermekkorunk, neveltetésünk, körülményeink meghatározzák egész személyiségünket, nem véletlen tehát, hogy ez áll az Így lettem című beszélgetéssorozat középpontjában. A műsorban számos híresség, közéleti személyiség, tudós mesélt gyermekéveiről Mészáros Antóniának, az UNICEF Magyarország ügyvezető igazgatójának. Az első évad után pedig érkezik a második, melynek első vendége Kepes András.

Kepes Így Lettem Unicef
Forrás: Unicef.hu

Az első évad beszélgetései során kiderült, hogy vendégeink nagyon különböző gyermekkort éltek meg, különböző utat bejárva értek el a mai sikereikig, de mindannyian komoly önismereti munkát végeztek, míg eljutottak mai énjükig. Megtisztelő az az őszinteség és nyitottság, amellyel műsorunk vendégei beengednek életük ennyire személyes szakaszába.” – mesélte Mészáros Antónia.

Hogy hogyan alakították a televíziós műsorkészítő, regényíró és tanár világlátását, filozófiáját a kiküldetésben dolgozó édesapja mellett szerzett élmények, hogyan tudja beépíteni a regényeibe azokat a családjával kapcsolatos történteket, azt az érdeklődők már meg is hallgathatják itt, a videós változatot kedvelők pedig itt nézhetik meg: