Barion Pixel Hogy mi? Udvaros Dorottya nem adja fel, lefutja a maratont a férje hamvaival! – Coloré

Hogy mi? Udvaros Dorottya nem adja fel, lefutja a maratont a férje hamvaival!

2024. 06. 02.

Herendi Gábor új filmjében Udvaros Dorottya játssza a főszerepet.

Udvaros Dorottya főszerepben látható, mégpedig az elmúlt harminc év legsikeresebb magyar rendezőjének, Herendi Gábornak a filmjében. A Futni mentem című romantikus vígjátékban a Nemzet Színésze mellett láthatjuk a többek közt Gólkirályságból ismert Lovas Rozit, Trill Beatrixot, Tenki Rékát, Bányai Kelemen Barnát, Csányi Sándort, Ember Márkot, Csuja Imrét, Schmied Zoltánt és Gálffi Lászlót, Hevér Gábort és a Szomszédok egykori erdészét, Trokán Pétert is, de még Góg Anikó, olimpikon is feltűnik!

Udvaros Dorottya futni ment

A Futni mentem főszereplője egy anya (Udvaros Dorottya), aki férje halála után elhatározza, hogy teljesíti kedvese utolsó kívánságát, és lefutja a maratont. Egyedül meglehetősen nagy kihívásnak ígérkezik, ezért segítségül hívja a lányait, akiket Lovas Rozi, Tenki Réka és Trill Beatrix formálnak meg. A maratoni váltó elkezd hát készülni a negyvenkét kilométeres távra, ami igencsak kihívás, hiszen egyikük sincs fizikailag olyan állapotban, hogy garantált legyen a siker.

A vígjáték függetlenfilmként készül a Vertigo Média gyártásában. A forgatókönyvet a Csak szex és más semmit is író Divinyi Réka mellett Miklya Anna írta, a producer Kárpáti György és Berta Balázs, míg a zenét Hrutka Róbert szerezte, aki nem először dolgozik Herendi Gábor oldalán – gondoljunk csak a Magyar vándorra vagy a Valami Amerikára.

A film november 28-tól látható a mozikban.

Nyitókép forrása: Sághy Tímea