Barion Pixel Visszatért Peller Károly zaklatója: Peller Annát megráncigálta, a színész munkahelyén a feleségének adja ki magát! – Coloré

Visszatért Peller Károly zaklatója: Peller Annát megráncigálta, a színész munkahelyén a feleségének adja ki magát!

2024. 06. 18.

Peller Károlyt közel 10 éve üldözi zaklatója, Hajnalka. A hölgy eleinte ártalmatlannak tűnt, majd hamar bebizonyította, a színész a saját otthonában sincs biztonságban.

Peller Károly
Nyitókép forrása: TV2

„Először Facebook-on írogatott csak, utána megjelent egy gödöllői fellépésemen, be akart jönni az öltözőbe, tortát is hozott, ami már akkor gyanús volt. Minden előadásomon ott volt és a darab után várt rám. Egyre kellemetlenebb volt a viselkedése – emlékezett vissza a színész a kezdetekre. – Akkoriban pár nyilatkozatomban megemlítettem, hogy Kerepesen lakom. Hajnalka alapos nyomozást végzett, kikérdezte az embereket az utcán, a postást, a kocsmában iszogatókat, hogy pontosan hol élek. Mikor megtudta, többször becsöngetett hozzám, egyik éjjel pedig bemászott a kertembe, miközben előadásom volt. Amikor hazaértem, a bejáratnál a sötétből megszólalt, hogy „szia”. Beszélgetni akart én pedig hívtam a rendőrséget, hogy legyen kivel beszélgetnie.”

Peller Károly a Szarvasbébi

Sajnos a rendőrség és a bíróság egyszerű zaklatással, valamint magánlaksértéssel vádolta meg, ami némi pénzbüntetéssel járt. Tökéletes példája annak, amit a nemrég megjelent Szarvasbébi című Netflixes sorozatban láthattunk. Annyi különbséggel, hogy Károly nem lett a zaklatója megszállottja. Jobban mondva, ki tudja, hiszen Hajnalka azóta is szerves része az életének. „A sorozatban szereplő férfihoz hasonlóan (A színész a saját tapasztalatait dolgozta fel a Szarvasbébiben.) eleinte bennem is megfordult, hogy szegény kicsit bolond, nem jelentem fel, majd elmúlik. De nem múlik el, sőt, egyre rosszabb lesz, ezért muszáj valamit csinálni.”

Végül mégis a hatóságokhoz fordul, mint tudjuk, nem sok sikerrel.

Peller Károly
Peller Károly a fogyás után

„A feljelentéssel az volt a célom, hogy legyen ennek valami precedens értéke, hiszen nem én vagyok az egyetlen, aki ilyen zaklatásnak az áldoztatja. A szomorú, hogy ezt mégsem büntetik súlyosan, viszont, ha én adnék egy pofont egy zaklatónak, akkor velem máris keményebben járnának el. Pedig ezek az emberek sokszor elég ijesztő szintig el tudnak menni.

#batorvagyok

Peller Annát is megtámadta

Hajnalka nagyon kitartó, nem olyan régen ismét feltűnt a színházban a Mágnás Miska előadáson, ahol a végén megvárta a színészt, közben mindenkinek elmondta, hogy ő a felesége. Sőt, azóta is e-mailekkel bombázza Károlyt, aki hiába tette tiltó listára, a spambe bekerülnek a levelek, melyre a hölgy rácsatolja a Színművészeti Egyetemet, az összes színházat, ahol Károly megfordul, és a minisztériumot is.

„Amikor megyek új helyre dolgozni, néha elfelejtem megemlíteni Hajnalkát, mert nincsen benne már a rutinomba, ebből voltak kellemetlenségeim. Amikor Nyíregyházára mentem, felhívott a művészeti titkár, hogy ki az a Hajnalka. Mint kiderült, halálos fenyegetést küldött, hogy ha sokat járok Nyíregyházára és balesetem lesz, akkor megöli őket. A kollégák tudják, van is egy riadólánc, hogy ha feltűnik valahol, szólunk egymásnak. Peller Annát egyszer megrángatta, azon az alapon, hogy mit képzel magáról, amiért a színpadon a Mágnás Miskában csókolóztunk.”

Peller Anna
Nyitókép forrása: RTL

Már kínjában nevetve meséli a színész, olyan is megtörtént, hogy zaklatója Kerepesen a postán ült több órán keresztül. Miután kérdőre vonták, azt felelte, eltudná képzelni, hogy ott dolgozzon, mert nem szeretne otthon ülő színészfeleség lenni.

A színész arra biztatja az embereket, amint észlelik, hogy zaklatás áldozatai, nem szabad hagyni, hogy elfajulnak a dolgok, hanem minél hamarabb elébe kell menni.

#batorvagyok

0 /eletmod/sztarok/visszatert-peller-karoly-zaklatoja-peller-anna/