Barion Pixel Felismerhetlen lett Peller Anna: koszos, kócos és hiányzik egy foga – Coloré

Felismerhetlen lett Peller Anna: koszos, kócos és hiányzik egy foga

2024. 06. 10.

Peller Anna igencsak megviseltnek látszik legújabb fotóján! A színésznőnek még az egyik foga is hiányzik. A rajongók azonban hamar észrevehetik, hogy ez bizony csak a látszat, hiszen Anna csak egy színházi jelmezt visel, ugyanis szeptembertől Thénardierné szerepében tűnik fel „A nyomorultak musicalben” a Madách Színház színpadán.

448022210 990385659759951 1753805317164952859 N
fotó: Peller Anna Fanclub

Victor Hugo másfél évszázada született, hatalmas ívű, megrendítő regényének méltó zenés színpadi adaptációja Boublil és Schönberg világhírű szerzeménye, amelynek ma már szintén jelentős a múltja és világszerte óriási a sikere. A musicalt a londoni ősbemutatója óta eltelt négy évtizedben a világ 53 országában játszották, lefordították 22 nyelvre, és díjai között szerepel a Laurence Olivier-, Tony-, valamint a Grammy-díj is.

Lesmis 1920x960px.exact1600w
Madách Színház

Schönberg áradó, az emberi lélek legmélyebb regisztereit megérintő zenéje új minőséget ad a regényben feltáruló szenvedélynek, szabadságvágynak, fájdalomnak és emberszeretetnek. „Lélekre hangszerelve” kelti életre a 19. század forrongó, nyugtalan Franciaországának hányatott sorsú, emblematikus alakjait, az álmaiktól megfosztott, összetört életeket. Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók, összeesküvők és megalkuvók. De mindegyikükben ott él a remény a szellem és lélek felemelkedésében. Szavaik erejét Miklós Tibor kivételes szépségű fordítása adja.