Barion Pixel Ugyanazok és érzelmei és félelmei vannak, mint minden rákos betegnek – Katalin állapotóról mesélt a királyi palota alkalmazottja – Coloré

Ugyanazok és érzelmei és félelmei vannak, mint minden rákos betegnek – Katalin állapotóról mesélt a királyi palota alkalmazottja

2024. 06. 23.

A betegség nem válogat és a rangos, híres, gazdag embereket éppúgy utol érheti, mint bárki mást. Sőt még a betegséggel való megküzdés is ugyanolyan lehet, mint bárki másnak. Katalin hercegné is küzd.

A Royal Ascot is lezajlott úgy, hogy Katalin hercegné nem jelent meg azon. Előtte viszont, a Trooping the Color eseményén az egész családjával feltűnt.

Katalin hercegné is csak egy ember, csak egy anya

A hercegné egészségi állapota határozza meg, hogy mely nyilvános eseményeken jelenik meg. Amikor legutóbb a családja közében látták, akkor egy erős és kitartó nő mosolygott vissza az emberekre. Ailsa Anderson, II. Erzsébet királynő sajtótitkára azonban ennél is többet látott és mondott a People magazinnak:

Lehet, hogy ő a walesi hercegnő, de még mindig anya és feleség, és ugyanazon az érzelmeken, aggodalmakon és félelmeken megy keresztül, mint bárki más ilyen körülmények között.

  • Katalin Trooping The Colour 2024
  • Trooping The Colour 2024
  • Katalin Trooping The Colour 2024
  • Katalin Trooping The Colour 2024
  • Katalin Trooping The Colour 2024
  • Katalin Trooping The Colour 2024

Az első megjelenése nyilvánosan

Mióta Katalin ismertette a világgal, hogy rákos megbetegedéssel kell szembenéznie és kezelést kap, azóta ez volt az első alkalom, hogy az emberek elé lépett. Az ilyen alkalmak pedig erőt adhatnak a hercegnének, ahogyan az is, hogy gyermekei és férje körében lehet nap, mint nap. Elsődleges feladatának tartja, hogy magára és a gyógyulására koncentráljon ezért nem tudni, hogy mikor lesz látható újból.

Nyitókép forrása: Getty Images
/otthon/katalin-allapotorol-meselt-alkalmazott/