Barion Pixel Kiderült, mikor akar visszavonulni a 90 éves Bodrogi Gyula – Coloré

Kiderült, mikor akar visszavonulni a 90 éves Bodrogi Gyula

2024. 06. 22.

A Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész áprilisban töltötte be 90. életévét. Bodrogi Gyula kortársai jóval korábban hátra dőlnek a karosszékben és élvezik a nyugdíjas éveket. A művész úrnak viszont eszébe sincsen lassítani.

Bodrogi Gyula 90 éves lett / Kép forrása: Tv2
Bodrogi Gyula 90 éves / Kép forrása: Tv2

Születésnapja előtt pár héttel a Karinthy Színház színpadára törött kézzel lépett fel. Mint kiderült, a Nemzeti Színházban érte baleset, amikor is leesett a lépcsőn. Lapunk érdeklődésére elárulta, hogyan érzi most magát.

Bodrogi Gyula balesete

„Milyen kéztörés? Olyan régen volt már, hogy el is felejtettem” – kezdte jó kedvűen, majd hozzátette, viccet félre téve, tényleg kutyabaja. Sőt, tele van a naptára, ugyanis a Karinthy Színházban és a Nemzeti Színházban is szerepel. Emellett pedig filmeskarrierét is ápolgatja. Nagy buzgalommal készül A ma este gyilkolunk című film bemutatására, ami elmondása szerint remekmű lett.

És hogy tervez-e visszavonulni?

„Sokat nem kell szaladgálnom, tehát fizikailag abszolút bírom a munkát, szellemileg pedig kifejezetten jól esik. Semmi sem állíthat meg. Ha nagyon megtámadnak, és erőfölényben van az ellenfél, akkor visszavonulok”

– viccelődött ismét Bodrogi Gyula és kijelentette, 90 évesen egy pillanatig sem gondol a visszavonulásra.

/otthon/90-eves-mikor-vonul-vissza-bodrogi-gyula/